Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Leesik a körmöm?

Leesik a körmöm?

Figyelt kérdés
Október elején túrázni mentem, és a túra végén ellenőriztem a lábam mert nagyon fájt 3 lábujjam. Akkor még nem vettem észre semmit, de amikor hazaértem láttam, hogy a lábam két második ujjkörme alatt vízhólyag van és utána be is lilultak. A hólyagokat folyamatosan kezeltem betadinnal és ki is lyukasztottam őket, kb. 2 hét alatt elmúltak teljesen. Ma este nézegettem a körmeimet, a két ujjkörmöm nagyon halvány sárgás-lilás színű egy ideje, és amikor hozzá értem a bal lábamon lévőhöz az mozgott, illetve a körömágybőr mintha meg lenne vastagodva, ez jelent valamit?. Gondolom idő kérdése és leesik. A másik körmöm még a helyén van, de ugyanolyan színű, a körömágybőre meg normális. Elkerülhetem annak a leesését valahogy? Vagy ha már ilyen élettelen színű, akkor felesleges reménykednem?

2013. jan. 8. 01:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!