Műkörmöt szeretnék, mert folyamatosan betörik valamelyik körmöm. De azt hallottam, hogy a körmöt tönkreteszi, fájni fog, ha leesik és gombásodhat is alatta. Akkor miért van annyi nőnek? Megmerjem csináltatni?
Általában a tiptől szokott gombásodni, így építettet csinálj.
Nem teszi tönkre a körmöd, csak ha amajd leszeded akkor lesz egy kis probléma, mert szedi a műkörömmel a körmöd felső rétegét is. De különben pont hogy nem fog törni tőle a körmöd.
Ez butaság, hogy a tip-től gombásodik a köröm..én körmös vagyok...és egyátalán nincs köze a tip-nek a gombásodáshoz...akkor fog begombásodni a körmöd, ha a körmösöd nem fordít elég hangsúlyt a higiéniára..vagy ha fellevegősödik a műköröm, hiszen ekkor könnyen bejutnak a bacik alá, amik nagyon szívesen megtelepednek az ilyen helyeken.. de nem muszáj "rendes" műkörmöt tetetned, hanem van egy körömerősítési "folyamat" is...ilyenkor szépen kilakkozzák, vagy ahogy szeretnéd, megcsinálják a
körmöd, majd ezután húznak rá egy réteg zselét vagy porcelént..persze átlátszót..:d ezek is nagyon szépek és esztétikusak:D az, hogy porcelán vagy zselés körmöd legyen-e az sok mindentől függ...a porcelán keményebb, így könnyebben törik, viszont sokaknak sokkal jobban bírja a strapát, mint a zselé..:D nekem is porcelán van..:D remélem tudtam segíteni...:D
Szia!
Én is mostanában akarok csináltatni! Légyszi írd meg, h milyen lett. És ha tudsz, mutathatnál képet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!