Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Műkörmöt szeretnék, mert...

Műkörmöt szeretnék, mert folyamatosan betörik valamelyik körmöm. De azt hallottam, hogy a körmöt tönkreteszi, fájni fog, ha leesik és gombásodhat is alatta. Akkor miért van annyi nőnek? Megmerjem csináltatni?

Figyelt kérdés
2008. okt. 31. 23:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is műkörmöm van, a feltételekor van egy kevésbé kellemes része, más negatívumot (azon kívül, hogy hosszút csináltattam, pedig vilégletemben rövid volt a körmöm, ezért jó pár dolog nehézséget okoz) még nem tapasztaltam.
2008. okt. 31. 23:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem probald ki, tudod mindennel igy vagyunk, valakinek bejon valami, valakinek nem. Ha kiprobalod majd meglatod hogy tetszik-e vagy sem.
2008. nov. 1. 00:11
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy tetszik, nem tetszik. Félek attól, hogy még jobban tönkreteszi a körmömet!
2008. nov. 1. 00:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
pont az ellentéte igaz annak hogy tönkreteszi. gyorsabban nő és erőssebb lesz. egyébként nem gombásodik be, csak ha rosszúll rakják fel és befolyik alá a víz. semmi baja nem lesz a körmödnek. de szerintem ha lesz is az se baj. ha egyszer felrakod, soha többé nem akarod majd leszedni, mert annyira szép
2008. nov. 1. 03:34
 5/10 anonim ***** válasza:
46%

Általában a tiptől szokott gombásodni, így építettet csinálj.

Nem teszi tönkre a körmöd, csak ha amajd leszeded akkor lesz egy kis probléma, mert szedi a műkörömmel a körmöd felső rétegét is. De különben pont hogy nem fog törni tőle a körmöd.

2008. nov. 1. 09:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez butaság, hogy a tip-től gombásodik a köröm..én körmös vagyok...és egyátalán nincs köze a tip-nek a gombásodáshoz...akkor fog begombásodni a körmöd, ha a körmösöd nem fordít elég hangsúlyt a higiéniára..vagy ha fellevegősödik a műköröm, hiszen ekkor könnyen bejutnak a bacik alá, amik nagyon szívesen megtelepednek az ilyen helyeken.. de nem muszáj "rendes" műkörmöt tetetned, hanem van egy körömerősítési "folyamat" is...ilyenkor szépen kilakkozzák, vagy ahogy szeretnéd, megcsinálják a

körmöd, majd ezután húznak rá egy réteg zselét vagy porcelént..persze átlátszót..:d ezek is nagyon szépek és esztétikusak:D az, hogy porcelán vagy zselés körmöd legyen-e az sok mindentől függ...a porcelán keményebb, így könnyebben törik, viszont sokaknak sokkal jobban bírja a strapát, mint a zselé..:D nekem is porcelán van..:D remélem tudtam segíteni...:D

2008. nov. 1. 10:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem épített porcelán van. Régen töredezett és vékony volt a körmöm, az istenért se akart megnőni. Mióta megvan a porcelánom, azóta sokkal erősebb és nő, mint a bolond gomba! Normál esetben 4-5 hetente kellene töleni, nekem viszont 3 hetente, mert gyorsan nő! Ja és soha nem gombásodott be!
2008. nov. 1. 11:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, ma csináltatom meg, remélem jó lesz!
2008. nov. 4. 08:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is mostanában akarok csináltatni! Légyszi írd meg, h milyen lett. És ha tudsz, mutathatnál képet! :)

2008. nov. 6. 21:44
 10/10 A kérdező kommentje:
Képet nem tudok mutatni, de nagyon szép lett. Állandóan betöredezett a körmöm és nem volt valami szép. Zselével megerősítették, nem építettek rá. Ezt választottam, mert természetesebb, mint pl a porcelán. Már csak az foglalkoztat, hogy mennyire egészséges ez, hogyha évekig ilyen marad. És nem lesz e csúnya a körmöm, ha egyszer lereszeltetem róla a zselét. Mindenesetre most szép, egyenlőre nem bántam meg! :)
2008. nov. 8. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!