Májáttét amit nem lehet operáni. Milyen esélyek vannak a gyógyulásra?
Májáttétek kemóval jól kezelhetők, vagy szinten tarthatók.
Természetesen jót nem jelent egy 4-es stádiumú, áttétes rák, de nem is biztos, hogy a vég, mint itt sokan írják.
B17-et inkább hagyjuk, nézd meg ezt a videót:
A különböző vitaminok immunerősítésre jók lehetnek, de én azért vigyáznék velük is, mi van ha a rákos sejteket is táplálják? Semmi tudományos, bizonyított hatásról nem lehet tudni, én inkább megelőzésre ajánlanék nagydózisú C-vitamint, nem amikor már megvan a baj.
A 13-as kommentelőnek üzenném, próbáljon fordított esetben a tükörbe nézni és közölje magával is ezt!
Kitartást kívánok és a C vitamint. Napi 10-15000mg kb. 1hónapon keresztül. Intravénásan lenne a legjobb. Magyarországon nem akarják alkalmazni, mert bizonyítottan hatásos.
Létezik a radió frekvenciás abuláció (RFA) kezelés, amellyel a nem műthető májdaganatokat "megégetik". Több helyen végzik, többek között a Transzplantációs Klinikán a Baross utcában is. Nagyon jól működik, műtét nélkül elhal a dagi.
A másik, amit javasolnék a vegán étrend kialakítása, amelynek hatására felszívódhat a daganat, de mindenképp érdemes az RFA-nak uána nézni. Én 2*voltam ilyen kezelésen, azóta tartom a vegán étrendet, kemó nélkül 2 éve tünetmentes vagyok.
Jó egészséget kívánok.
Valahol láttam egy videót egy öreg néni beszélt arról,hogy tizenéves korában valamilyen rákja volt és valaki azt tanácsolta neki,hogy 3 hónapig egyen csak fekete szőlőt.
Ő,azt hiszem 6 vagy 8 hónapig evett csak szőlőt és most 83 éves.
Valamelyik nap megkeresem valahogy ezt a videót és szólok.
Apámat több év szenvedés után 95-ben sugarazták Kolozsváron és hála Istennek meggyógyult,októberben volt 77 éves a héten pedig ünnepeljük az 50 házassági évfordulójukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!