Nyelőcsődaganata van anyukámnak, nem műthető mert nagy a daganat. Van esély a gyógyulásra? .
Szeretnék hasonló betegekről hallani. meggyógyultak?
Kicsi az esély a gyógyulásra?
Tudnátok valaki ajánlani egy nagyon jó orvost?
NEM ADOM FEL!!!Minden lehetőséget megpróbálok!!!
mielőtt valaki felteszi a kérdést azért van szerintem itt mer itt válaszolnak is rá
kérdésre válasz: olyan 10-15% os az esély a tulélésére ha jól tudom.. bár ennek utána kellene nézni.. de Magyaro.-n nemtalálsz hozzá megfelelő orvost, csak külföldön tippem szerint.
a fogamzásgátláshoz semmi, de hiába próbálkoztam nem tudtam máshova kiirni.............
sorry
Külföldön hol??? Kit ?? Merre menjek??
ct-re vártunk és közölték már nagy és nem múthető.
Minek kellett akkor várni? Miért nem műtötték meg akkor.
Azt mondták az pontosan kimutat mindent.
Szia!
Az én anyukám 2009 január 21-én halt meg szájfenékdaganatban.... Sajnos!!!! még a mai napig nem dolgoztam fel, nagy tragédia. Az én anyukám Pestre került a betegségével, oda vitték fel automatikusan, mikor kiderült,kimondottan szájsebészeti klinikára de már az sem volt műthető nagyságú.... De azért megpróbálták elkezdtek nála egy kemoterápiás kezelést, majd sugárkezelést akartak neki adni, de addig már nem jutottunk el... Szeretném kérdezni, hogy anyukád tud még enni? nem gátolja az evésben a daganat?
már nagyon nehezen megy le neki az étel és nem mindig marad meg pépeset eszik de az is fáj az egész nyelőcsöve már fáj.
de vártunka ct-re hogy az pontos lesz...........
ezért ez lett belőle
hát annyi pénzem valóban nincs hogy ilyen helyekre vigyem
Nincs esélye
Külföldön sincs.
Nem feltétlenül kéne mindenféle butaságokat rajta kipróbálnod.
Azzal foglalkozz inkább, hogy azt az időt, ami még hátravan, minél jobban megkönnyitsd neki.
Mert nem lesz az könnyű egyikőtöknek sem.
Különösen az utolsó hónap, ha ugyan még van hátra annyi.
Legyél vele őszinte, és mondj el mindent neki, amit szeretnél, mert később neked lesz lelkiismeretfurdalásod miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!