Apámnak elmebaja van, paranoid skizofréniával diagnosztizálták. Mit lehetne tenni, hogy befeküdjön az elmegyógyba magától? Mentőket lehet hívni hozzá? Milyen más fórumokon tudnék még segítséget kapni (nem lehet kimozdítani a házból 4 éve)?
Figyelt kérdés
Itthon eléggé kibírhatatlan, mindenbe beleszól, nem dolgozik, gyógyszereit a "legaljább" italokkal veszi be, amiket természetesen egész nap fogyaszt. A saját érdekében is jó lenne befeküdnie pár napra, de mikor mondjuk neki, mindig azt mondja: "ti innen nem túrtok ki!"
Egy kirohanását felvettem és feltettem az Internetre, aki komolyan szeretne hozzászólni, segíteni, hallgassa meg: [link] (a dühkitörés oka: nem hoztam neki a boltból egy darab kiflit)
Szerencsére nem bántott eddig se engem, se édesanyámat(így lakunk hárman), mert túl gyenge hozzá.
Elköltözni sajnos nincs lehetőségünk.
2009. aug. 27. 18:34
11/14 anonim válasza:
No a meleget kicsit csúnyában írtam egy hozzászólásomban.Erre jött egy zzenet, melyben leírták hogy a moderátorok meg fogják vizsgálni a korábbi és a az ezutáni hozzászólásaimat.No most aztán biztosan tudom, hogy figyelni fognak.De jó!!!Imádom:)Pedig az szerintem nem volt csúnya szó.
12/14 anonim válasza:
Szia, érdekelne, hogy mi van azóta az apukáddal???
Persze, ha nem akarsz beszélni róla, megértem!
Minden jót! :)
K.
13/14 anonim válasza:
Mopndjátok neki,hogy kezelés nélkül rosszabbodhat az állapota és akár odáig is eljuthat hogy nem fog tudni magáról.
14/14 anonim válasza:
Mivan az apukáddal,és veled??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!