Zsibbasztó néha fájó érzés a bal mellem környékén. Mi lehet?
Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 19:39
1/4 anonim válasza:
Rengeteg minden lehet. A körülményeket le kéne írnod, hogy mikor jelentkezik például? Stresszes-e most az életed, illetve, hogy túlsúlyos vagy-e? Van-e egyéb betegséged? Természetesen a korod is fontos, mert ennyiből nem lehet megállapítani. Mondjuk úgyis csak egy orvos az aki igazi diagnózist tud neked felállítani!
2/4 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen betegségem és túlsúlyos sem vagyok. Két-három napja fáj és 16 éves vagyok.(amikor nőtt akkor teljesen más érzés volt) Gondolkodtam azon, hogy anyajegy miatt, de nem hiszem, hogy az lenne.
2013. jan. 5. 21:35
3/4 anonim válasza:
Az első válaszolóhoz még anyit tennék hozzá, hogy igen, orvos kell, de nem interneten át. Olyan orvos aki onterneten diagnózist állít fel ugyanis nincsen. El kéne menni dokihoz, ember!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt én is nagyon jól tudom. Csak reméltem, hogy valaki azért tud mondani valamit, hogy mire lehet számítani.
2013. jan. 6. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!