Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Azt a magzatot amit abortálnak...

Azt a magzatot amit abortálnak, de a "szülő" nem engedi hogy felhasználják őssejtkutatásra azzal mit csinálnak, hova teszik?

Figyelt kérdés
Morbid: esetleg kidobják?
2009. aug. 26. 19:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
56%

mit jelent ez: XD?

bocs, nem vagyok tájékozott...

2009. aug. 27. 11:45
 22/28 anonim válasza:
75%
azt hogy ez a barom nagyokat röhög az egészen
2009. aug. 27. 12:34
 23/28 A kérdező kommentje:
Az XD a :D-nál egy fokozattal erősebb nevetést mutat be azzal hogy az X a erősen becsukott szemet szemlélteti. Pl amikor nagyon megröhögtetnek becsukod a szemed. Rem segítettem. válaszokra már nem vagyok kíváncsi...
2009. aug. 27. 14:26
 24/28 anonim ***** válasza:
köszi.
2009. aug. 28. 09:00
 25/28 anonim ***** válasza:
90%

"A kérdező kommentje:

Tudom hogy nem xd de akkor is maga a kuka vagy az elégetés, mivel ha valaki meghalt egy idő után már viccesként fogja fel az ember"

Nem akarok a családtagjaidnak nagyon rosszat kívánni, mert ők aligha tehetnek róla, hogy te ekkora szánalmas bunkó vagy, úgyhogy inkább nem írom le, ami hirtelen ki akart szaladni az ujjaimból... Egy közeli rokonom nemrég halt meg, elégették. És egyáltalán nem találom viccesnek, tudod??

2009. aug. 28. 12:31
 26/28 A kérdező kommentje:
Mondom egy idő után, és nem rokon egyáltalán nem azt mondtam hogy a saját gyerekem vagy valakinek a saját gyereke hanem általánosában kérdeztem. Hogy a fenébe ne, nekem is több rokonom kérte hogy hamvasszák el és szerintem én is ezt fogom kérni. De itt most a magzatokról van szó. Bunkózzon le aki akar de maximum akkor ha a kérdésem az Egyéb kérdések - Önismereti kérdések kategóriában fog állni "Bunkóparaszt vagyok?" Címmel. Köszi lehetőleg választ akkor kérek ha olyan lesz hogy hogy kezelik mint vegyi hulladékot.
2009. aug. 28. 14:18
 27/28 anonim ***** válasza:
75%

Úgy kezelik mint a hulladékot,de én nem fogom viccesnek tartani még sok idő múltán sem ugyanis az én angyalkám 12 hetesen ment el ,volt neki szívdobogása ,keze ,lába,feje, embernek tekintettük pedig még csak a pociban volt!

Te BUNKÓ PARASZT!!!!!!!!!!!

2009. aug. 28. 19:20
 28/28 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon sajnálom hogy meghalt a kicsid eltudom képzelni milyen fájdalmas lehetett még könnybe is lábadt a szemem ahogy írtad, de mint mondtam sajnálom hogy röhögtem rajta. De én a szándékos abortuszról beszélek nem a tragikus dolog miatt történt abortuszról.
2009. aug. 28. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!