Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Azt a magzatot amit abortálnak...

Azt a magzatot amit abortálnak, de a "szülő" nem engedi hogy felhasználják őssejtkutatásra azzal mit csinálnak, hova teszik?

Figyelt kérdés
Morbid: esetleg kidobják?
2009. aug. 26. 19:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
77%

A kérdés "jó" de a kommentjeid nagyon dedósak!

Ezért gondolom,hogy 12 esetleg 13 éves lehetsz,mert akkor még betudná az ember a fiatalságodnak az idiótaságod!!!

2009. aug. 26. 21:33
 12/28 A kérdező kommentje:
Figyelj, egyértelműen szemétség volt tőlem hogy nevetek mert akkor is mint ahogy mondtátok érző lény, de mint ahogy én is mondtam nem ezt kérdeztem. Sok embernek morbid humora van (sokak csak azon tudnak nevetni ha valakit felboncolnak és kidobnak) egyébként 15 éves vagyok és most csak annyit mondok a értelmemről hogy több mint 5 doktor (kardiológus, pszichológus stb.) és egy rendőr ezredes is mondta hogy én hiába nézek ki annyinak amennyi vagyok belülről kb. 10 évvel értebb vagyok mint a korom.
2009. aug. 26. 21:44
 13/28 A kérdező kommentje:

És mi az első szabály a válaszadásnál? - Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!

A kérdéshez, és amiket az XD után írtatok nem nagyon volt köze a kérdéshez.

2009. aug. 26. 21:45
 14/28 anonim ***** válasza:
70%

Nem ,hogy a sulira készülnél már!!!

Okostojás!

2009. aug. 26. 21:52
 15/28 A kérdező kommentje:
Okostojás!! PILLANATNYILAG A KÖNYVET RAKTAM LE! :@ MERT MEGNÉZTEM HOGY KAPTAM-E EGY ÚJABB OFFOLÓS VÁLASZT
2009. aug. 26. 22:11
 16/28 anonim ***** válasza:
77%
Igen elégetik őket. Nem kivánom neked mert én átéltem,de ha netán pár év múlva a te magzatodat abortálnák ,,a te szavaiddal élve,, akor is xd-nél? Hát nem hiszem.
2009. aug. 26. 22:14
 17/28 A kérdező kommentje:
Ha nem akarjuk akkor kénytelenek vagyunk, de én híve vagyok hogy már fiatalon legyen gyereke az embernek.
2009. aug. 26. 22:29
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Te itt a szándékos abortuszról beszélsz ,én nem .Akor is végeznek abortuszt ha elhal a magzat. Elmondom ,hogy nem volt egy nevetséges eset.Ne gondold ,hogy csak akor eshetsz át rajta ha nem akarod a babát.
2009. aug. 26. 22:51
 19/28 A kérdező kommentje:
Egyértelmű, nekem is a nem létező testvéreim akik meghaltak azok közül is kellet abortálni. Én lombik gyerek vagyok.
2009. aug. 26. 23:07
 20/28 anonim válasza:
75%
lehet lombik vagy,de plusszba egy kis érzelmetlen,tapló idióta.ilyenen nevetni.ásd el magad
2009. aug. 27. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!