Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Desztillált víz. Jó vagy nem?...

Desztillált víz. Jó vagy nem? Mennyire igen és mennyire nem?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Az egyik helyen istenítik, a másikon óvva intenek tőle. Na most mint laikus döntsem el, hogy kinek van igaza. Lehet hogy a közös nevező a megoldás, azaz nem rendszeresen fogyasztani desztillált vizet de néha nem árt sőt hasznos. De szeretnék tapasztalatokat, esetleg \'független\' szakértői véleményt olvasni.

Sok vizet iszom úgyhogy több mint kíváncsiság hajt az igazságra. Vagy elég ha csak felforralom? Abból nem lehet semmilyen baj? Előre is köszönném a hasznos válaszokat.

2009. aug. 26. 16:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem ettől tüntek el a pattanások :) Tiszta ragya voltam évek óta, és nem tünt el felnőtt koromra sem. A bőrgyógyászok/kozmetikusok meg semmit nem értek. Aztán beleástam magam a témába, és tényleg a tiszta víz kimossa a méreganyagot a szervezetből! Én 8 éve iszom, azóta sincs semmi bajom.
2010. aug. 13. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!