Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne helyes a...

Hogyan lehetne helyes a testtartásom?

Figyelt kérdés
Szeretnék olyan gyakorlatokat vagy bármilyen módszert kipróbálni ami erősíti a hátam és javítja a testtartásom. Nem húzom ki magam eléggé, mindig megfeledkezem erről, és mostmár ha teljesen kihúzom magam, fáj a hátam, feszül. Szeretnék ezen változtatni, segítsen aki tud. Köszönöm.
2009. aug. 26. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Gerinctorna, jóga.
2009. aug. 26. 14:56
 2/4 anonim válasza:

Szia:)

Nekem is tartás gondjaim vannak. Mindenképpen figyelned kéne, mert egyre rosszabb lesz csak:( És később már nem csak a külső gondok lesznek. Ezt egy gyógytornász ismerősöm mondta.

Előszőr is, próbálj jógázni. És próbálj ki egypár torna gyakorlatot. [ például kutyapózba görbíts, majd egyenesítsd ki a hátad, ha érted mire gondolok. ] próbálj ki minél több sportot, stb.

2009. aug. 30. 17:07
 3/4 anonim válasza:
ha tornagyakorlatokat nem ismersz, szerintem napi 15-20 percet legyél otthon úgy, hogy kihúzod magad, a kezeidet behajlítod, kb úgy mint amikor számítógép előtt ülsz és gépelsz, és hónod alá seprnyél, felmosófa, bot akármi hosszú rúd. Ez nem engedi, hogy begörbülj, és tudsz közben netezni, akármi. Am pedig érdemes elmenni gyógytornászhoz, pár alkalom, amíg betanít, aztán csinálhatod otthon.
2009. aug. 30. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:
figyu szerintem a testtartás attól függ, hogy meniyre élsz boldogan. Ha boldog az életed, nem kell odafigyelni atesttartásra, odafigyelsz rá magától, ha boldogtalan, akkor meg elhagyod magad és nem figyelsz rá oda.
2011. aug. 21. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!