Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fáj a fejem, vajon mi lehet a...

Fáj a fejem, vajon mi lehet a problémám? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Mintha rázkódna az agyam,nem tudok koncentrálni semmi másra,rettenetesen zavar,olyan érzés mintha valami belülről rázná az agyam vagy bizonyos periódusonként megütné(ha valaki már érzett hasonlót és megtudta hogy ilyenor mit kell tenni,akkor légyszives írja le nekem) És légyszives komoly válaszokat írjatok,ha valami hülyeség akkor csak tartsátok meg magatoknak. :(( 15/F

2013. jan. 2. 12:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt úgy kell érteni, hogy szédültél?

Nekem pont tegnap múlt el egy ilyen agyi valami, hogy pontosan mi azt meg nem mondom mert én sem tudom sajnos de 3 napig szenvedtem vele, a fejem mintha összeszoritották volna fájt és úgy szédültem nem bírtam felkelni és hánytam is.

Iszol eleget? Napi 1,5-2 liter tiszta viz, tea vagy gyümölcslé. Kávé üdítők és energiaital nem játszik!

A vérnyomásodat is meg kéne méretni. Hallucinogén anyagokat nem szedsz ugye??

A megfelelő vérkeringés fenntartása nagyon fontos igyál sokat és ha lehet mozogj is. Ne idegeskedj semmin, pihentesd a szemed ne gépezz egész nap vagy vegyél fel szemüveget ha van attól is lehetnek ilyen panaszok. Bevehetsz pár magnézium tablettát is, idegerősítő.

2013. jan. 4. 11:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a tanácsokat,megfogadom hogy betartom,remélem lesz hatása,annyit még hogy te éreztél valami olyasmit,hogy ha mozogsz vagy valami hangosat hallasz akkor egy hírtelen rándulást érzel a fejeden belül
2013. jan. 5. 00:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Olyat nem hiszem, ha nem a szédülésre gondolsz mert normális, hogy olyan vontatott a világ mintha szaggatna a kép mint amikor részeg valaki nekem ott ahhoz hasonlított inkább.
2013. jan. 6. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!