Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 22 vagyok. Már régóta zavar,...

22 vagyok. Már régóta zavar, hogy "kattog a térdem". Ha leguggolok, felemelem a térdem, stb. Kattan egyet. Miért? Mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés
2008. máj. 30. 14:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Meg állítólag ez csak azt jelenti hogy a szokásosnál lazábbak az izületeid, és/vagy gyengék a stabilizáló izmaid. A pilates torna segít ezeket megerősíteni. + sztem menj el ortopédushoz, a komolyabb gond kizárása, és önmagad megnyugtatása végett. + olyat is hallottam ha vki nem iszik eleget akkor a szervezet megvonja a porcoktól a vizet, lehet hogy azért kattog.
2009. febr. 19. 01:21
 12/12 anonim válasza:

Én 15 éves vagyok, és egy ideje kattog a térdem úgy, hogy fáj is meg minden... Edzek, biztos nem tesz jót neki.. Most úgy volt, hogy kihagytam két hetet, és ma voltam először, és kb leguggolni se bírtam, annyira fáj már... Mondta edzőm, hogy menjek el ortopédiára vagy sebészetre, és írnak fel rá gyógyszert...

Egyébként nálam úgy van, hogy amikor először leguggolok, akkor vagy magától kiroppan, vagy pedig rugózok, hogy kiroppanjon, mert különben nagyon feszül... De már ezt se tudom megtenni, mert annyira fáj...

Kezdek félni, nem akarom emiatt abbahagyni a sportot...

De szerintem mindenképpen menj el orvoshoz, és ő majd megmondja, hogy mit csinálj!

2010. jan. 19. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!