Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mért nemtudok borotválkozni?

Mért nemtudok borotválkozni?

Figyelt kérdés
A legdrágább borotvákat vettem meg eddig meg a habok meg a gélek meg minden sz*r,de mégis olyan érzékeny a bőröm hogy nemigaz.Meg a borotva igy akadozva megy az arcomon nemugymint a reklámokba hogy csuszik.
2013. jan. 1. 23:17
 1/4 Boda Gergő ***** válasza:
Hasonló cípőben jártam én is, vegyél régi tipusú zsilettet, nekem azzal könnyen megy.
2013. jan. 1. 23:31
 2/4 Boda Gergő ***** válasza:

[link]

Így már biztos tudod mire gondoltam

2013. jan. 1. 23:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Ezzel hogy kell borotválkozni?:D
2013. jan. 1. 23:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Azokkal nagyon óvatosnak kell lenni ugyanis nagy nyomást fejtenek ki a bőrre és könnyen meg tudja vágni magát vele az ember. Amúgy azokkal úgy kell borotválkozni, hogy venni kell hozzájuk egy olyan borotvát amibe be lehet fogatni. Pl ilyen: [link]

Én amúgy inkább a Wilkinson Hydro 5 borotvát ajánlom. Én ezt használom és még ha akarnám sem tudnám magam megvágni vele. A borotva könnyen siklik szépen leviszi a szőrt nem tépi és könnyen is tisztítható(ellentétben a Gillette Fusion-el) Az új technológiás krémezőcsíkja pedig sokkal tovább bírja mint más borotváké.

2013. jan. 2. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!