Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan segíthetnék a férjemen?...

Hogyan segíthetnék a férjemen? Valószínű aranyere van.

Figyelt kérdés

A napokba jött ki neki. Fiatal még 24 éves. Alig tud ülni, nagyon fáj neki. Orvoshoz nem tudom elcipelni:(

Hogyan segíthetnék rajt?

2013. jan. 1. 15:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Most ment el a patikába valami kenőcsért, reparon azt hiszem. De nagyon aggódom, mert tegnap néztem neki, és egyre nagyobb lesz:)

Gratulálok a 8 babádhoz:) Én most várom a harmadikat, eddig még egyszer sem jött ki hál istennek. Sem terhesség sem szülés alatt:)remélem a helyén is marad:D

2013. jan. 3. 15:46
 12/14 anonim ***** válasza:

Jajj, de jó neked! :) Nekem az első babám, remélem a többinél (ha lesznek:) nem fog kijönni többet! :/

Jó egészséget kívánok Nektek! :)

2013. jan. 3. 15:49
 13/14 anonim ***** válasza:
A 8 csak zárójel lett volna, csak rosszul nyomtam le a shiftet, bocsi :D
2013. jan. 3. 15:49
 14/14 A kérdező kommentje:
Jajj bocsi:D Megér annyit, hogy aranyerem legyen, de azért megpróbálok magamra vigyázni. Lehet, hogy közrejátszott az is, hogy nem voltak nagy babák( 3000g és 2900g) és hogy viszonylag könnyű szüléseim voltak. Hát nagyon remélem, hogy most sem fog kijönni:)
2013. jan. 3. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!