Van olyan illóolaj, ami a hányinger ellen jó?
Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 16:50
1/5 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, 2napja van hányingerem,de legalább már nem hányok.:(
2/5 anonim válasza:
illóolajat nem ismerek rá...nekem a szagoktól csak rosszabb szokott lenni
nekem eddig a kamilla tea vált be egy fél csésze cukros és egy másik fél csésze sós...felváltva kell meginni, egy korty az egyikből egy korty a másikból, amig el nem fogy.
Tudom, hogy gusztustalanul hangzik, de utána elmúlik a hányinger, mert megnyugtatja a gyomrot.
3/5 anonim válasza:
2. válaszolóhoz, ha még megnézed:
Sós kamilla tea...az meg milyen, mert elég furán hangzik?
Engem tegnap előtt este kínozott, azóta szerencsére nem. Jobb is, ne is jöjjön vissza :)
4/5 A kérdező kommentje:
a szagok engem is a sírba visznek ilyenkor, ezért kérdeztem az illóolajat...ha lenne olyan, ami jó hányingerre, akkor elnyomhatnám vele a többi szagot, amitől csak még rosszabbul vagyok
2009. aug. 26. 10:15
5/5 anonim válasza:
Hányinger esetén szagolj borsmentát. De jó a rózsafa, a citrom illatú tea mirtusz vagy az ajowan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!