Szédülés + hányinger buszon és autóban?
Ha rövid távon (helyi közlekedés) is rosszul vagy, akkor irány a doki, mert előfordulhat, hogy kezdődő pánikbetegséged van.
Ha csak hosszú távú utazásnál vagy rosszul, akkor vegyél Béres Antifront kapszulát, és szedd a használati utasítás szerint utazás előtt és alatt. Az nagyon jó, sokkal jobb, mint a Dedalon. Én is rosszul vagyok kocsiban, bevált. Meg fontos lenne, hogy kocsiban elöl ülj, ne hátul.
Köszi a válaszokat, de valamit még mindig nem értek..
Ha kicsi koromban volt és majd 10 évig nem és most megint kb. egy hete van ez akkor miért múlik el és jön vissza?? :S
jah és még valami barátnőm szerint meg azért van mert keveset eszek és sokat ülök a gép mellett (köszi aki eddig válaszolt ;) )
Magne B6 nem jó az ilyen dolgokra?? :)
B/ vitamin is jó, nekem sokat segített.
Habár legutóbb egy 8 órás buszos utazáson voltam, nagyon hányingerem volt már az első 5 perc után. B6 vitamin sem segített. Aztán vettem be Daedalont kb. 10 percre rá megszűnt a hányinger. Viszont kb. 3-4 darabot szedtem be, ami szerintem eléggé sok egy 8 órás utazáson.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!