Ha valaki sulyos halálos beteg, esetleg rakos azt kimutatja a vérkép? Hogy van valami kilenges a szervezetbe?
Nincs.Inkább hipohondriád van.
Egy refluxot,nem neveznék halálosnak.De valóban nem élünk örökké.
Van olyan vérvizsgálat,ami kimutatja a tumort,de ezek szerint nem tartották fontosnak,mikor az ultrahang is megfelel.
Nem vagyok orvos, de az biztos, ha rákgyanús lennél, már 66x szövetmintát vettek volna tőled, és befektettek volna a kórházba egy nagy, általános kivizsgálásra, stb. stb.
Nyugodj meg, szép, hosszú élet áll előtted, emésztési probléma ide vagy oda. Az majd megoldódik, ne félj!
És szerinted ez halálos? Minden második ember ezzel küzd.
Vegyél patikában Darmphlege gyógynövényt,este vegyél be egyet,az aranyeret kenjed,és minél többet mosakodj.
Ha szorulásos, és ez miatt aranyeres vagy, akkor az étkezési és kaja-összeválogatási szokásokon (is) kellene valamit változtatni.
Állítólag segíti az emésztést, ha odafigyelünk, hogy:
- mindig alaposan rágjuk meg az ételt mielőtt lenyeljük (öregjeink szerint 33x kell rágni az egyes falatokat!). Persze nem kell szerintem 33x, de azért étkezés közben figyelj erre
- a zöldség-gyümölcs-főzelék félék legyenek az étrendedben minden nap túlsúlyban
- lehetőleg kevesebb szénhidrátos kaja, mint a főtt tészták, kenyérfélék, és hasonlók
- rágcsálj olajos magvakat: lenmag, tökmag, napraforgó mag, dió, mogyoró, ezek is segítenek
- a száraz kaják, mint a kétszersült, vagy a szárazra sütött húsok, biztosan nem kedveznek. Sőt, vannak emberek, akiknél pl. a csípős kaják, pörköltek, kolbászok is szorulást okoznak. Jó ha odafigyelsz erre is, lehet hogy te is ebbe a csoportba tartozol.
És persze, amiket még az orvos mond és gyógyszert is adott gondolom.
Így van a szorulás nem rák betegség, viszont a nehéz széklet ürítés miatt előjönnek egy idő után az aranyerek, sőt előbb-utóbb elkezdenek vérezni és nagyon fájni. Ez biológiai törvény.Nekem is van, én ott tartok néha, hogy amikor tüsszentek már a fenekem fáj a hasűri nyomásfokozódás miatt. Nagy "élmény" mondhatom.
Inkább lustának mondanám a bélrendszered. Kérdés: naponta hányszor eszel, mennyi folyadékot iszol, mennyi rostot viszel be a táplálékkal, mennyire sósan étkezel / a felszívódó só a szövetekben vízvisszatartást csinál ! ezzel kiszárítja a székletet /, mennyit mozogsz?
Nekem a konditeremben lett egy ismerősöm, aki 36 éves koráig küzdött ezzel a problémával, már sok mindent kipróbált aztán végre lekerült ide edzeni, azóta fellélegezhetett. A mozgásra megindult a bélműködése is.
Ő mondta, hogy amilyen lusták voltak a belei ő is pont ugyan olyan lusta volt / rájött, hogy ennek tulajdonképpen az ő lustasága, kényelem szeretete volt az oka/. Még jó, hogy az a hasi hája miatt úgy döntött, hogy felemeli a fenekét.
Egyébként az általad leírtakon kívül még milyen tüneteid vannak, amiből azt gondolod, hogy súlyos beteg vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!