Egy darab condyloma szemölcsöt leégetnek?
Szia!
Félelmed abszolut jogos!
Égetni nem tudom hogy égetik-e, a fagyasztás talán gyakoribb. Hála Istennek nekem soha nem volt még ilyen bajom. Nade... Lehet kapni szemölcsökre ilyen... fagyasztót. Otthon használható. Még régen reklámozták is. Elvileg nem való intim testrészre, de szerintem azt kéne megpróbálnod!
Vény nélkül kapható.
Szerintem semmiképpen se hallgass az előttem szólóra. A condyloma az nem egy átlagos szemölcs, azt a HPV virus okozza. Kizárólag orvost szabad megkeresnki vele. És igen, egy darabot is leégetnek. Kapsz egy kis szurit a conyloma mellé, egyátalán nem fáj, teljesen lezsibbad az a terület és elektromosan leégetik. Utána semmi dolgod nincs... olyan, mintha nem is törtét volna semmi.
www.hpvcondyloma.blogspot.com
Saját tapasztalatok
Kedves második válaszoló!
Elmondanád nekem, hogy a "sima" szemölcsöt mi okozza? (Mert abban egyetértünk, hogy a nemi szemölcsöt HPV vírus okozza)
Ugyan már miért ne lehetne használni a fagyasztót a puncira? Na látod!
Az a helyzet, hogy az összes szemölcsöt a HPV törzs valamelyik konkrét megnyilvánulása okozza! Erre akartalak rávezetni.
Egyébként a pina bőre (vénuszdomb és nagyajkak) sem vékonyabb, mint a hónaljadé!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!