Lovekiss kérdése:
Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Minden reggel hányok és szédülök egész nap és estere meg fejgörcsöm van ?? SEGÍTSÉG csak nem komoly2012. dec. 28. 21:29
1/13 anonim válasza:
Hát azért egy kivizsgálást megérne a neurológián!
Látásod nem romlott ? Más tüneted nincs?
2/13 A kérdező kommentje:
de a látásommal is baj van homyályossan látok igen .. :\
2012. dec. 28. 21:35
3/13 A kérdező kommentje:
jah és mindig álmos vagyok .. és csak aludnék :\
2012. dec. 28. 21:36
4/13 anonim válasza:
agyrázkódás, nem ütötted be a fejed nemrég?
5/13 A kérdező kommentje:
nem hinnem mert semmi olyat nem csinaltam es nem utotem be magam sehova nem h meg a fejem azzet arra emlekeznek :\
2012. dec. 28. 21:39
6/13 anonim válasza:
1-es vagyok: akkor minél előbb menj el neurológiára
/ ideggyógyászatra/, mert ezek így leírva az agynyomás fokozódás tünetei lehetnek. Lábad, kezed egyformán erős? nem érzel végtag gyengeséget?
Férfi vagy vagy nő?
7/13 anonim válasza:
nem akarlak elrémíteni, de a rákos betegek hánynak ilyen gyakran. gyorsan menj ideggyógyászatra, mielőtt nagyobb baj történik.
8/13 A kérdező kommentje:
no vagyok de mast nem erzek csak ezeket ..:\
2012. dec. 28. 21:58
9/13 A kérdező kommentje:
csak meg azt h remeg a kezem meg a labban de csak ritkabban ..
2012. dec. 28. 21:59
10/13 anonim válasza:
1-es és 6-os vagyok, akkor még egy-két kérdés:
Hormon eltérés nincs ?: menzesz rendszeres? melleid nem nőttek meg? tejcsorgás nincs, ha összenyomod az emlőbimbót ?
Mióta vannak ezek a tünetek? Erősödtek- e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!