Nagyon kiszáradt, kirepedezett és már gyengén vérző kézre mit kennétek?
Figyelt kérdés
A karácsonyi sok mosogatástól teljesen kiszáradt a kezem és az egyik újjamon még ki is repedt a bőr, vérzik.Gumikesztyűben nem szeretek mosogatni, takarítani. Ti hogyan hoznátok rendbe a kezeteket?2012. dec. 27. 08:24
1/7 anonim válasza:
Körömvirág krém vagy Neogranormon, ezek hámosítanak, segítenek abban, hogy a sebek minél hamarabb begyógyuljanak. Ha már a sebek begyógyultak, akkor jó minőségű kézkrémet használhatsz rendszeresen. Nekem az Atrix és a Neutorgena vált be.
2/7 anonim válasza:
Nekem a vérző és berepedt ujjamra egyedül a Tetran krém segített, jól bekentem, leragasztottam és pár napig csak gumikesztyúben mosogattam, lehet kapni vékony gumikesztyűt, az nem olyan zavaró. Ahol nem sebes, próbáld ki az oliva olajat, azzal kend át, igaz akkor egy ideig legfeljebb TV-t nézhetsz.
3/7 anonim válasza:
Neogranormon. Éjszakára bekenem és vékony kesztyűt (nem gumi, rendes téli kötött) húzok rá.
5/7 anonim válasza:
Ismerős probléma:( Már én is jártam így. Neogranormon kenőcsöt kentem rá, naponta többször és néhány nap alatt helyrehozta. Mosogatószerek között van sensitive változat, szerintem használd azt, azok nem szárítják ki a kezet annyira, mint a többi.
6/7 anonim válasza:
Ha ez a helyzet, én is a Neogranormont választanám, hogy begyógyítsa a sebet, utána pedig valamilyen kézkrémet illetve én már szinte mindenhová popsikrémet használok, mióta gyerekeim vannak.
7/7 anonim válasza:
Ezt a kenőcsöt próbáld ki nekem már gusztustalan volt a kezem mint egy múmiának,megfogtam valamit és szétrepedt a kezem.Ezzel egyszer bekentem és miután beszívta mintha csoda történt volna.Piros volt de másnapra szinte tökéletes.
Jó vastagon kend be.
Vagy 150-200 forint egy tubus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!