Roaccutan okozhatta ezt?
Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok és úgy vettem észre, hogy kisebb a fejem az átlagnál, főleg az állkapcsom tűnik alulfejlettnek. 13 éves koromban szedtem kb fél évig roaccutant, olvastam pár helyen, hogy ez a gyógyszer okozhatja a csontok fejlődésének megállását. Van ennek alapja?2012. dec. 26. 18:12
1/2 anonim válasza:
Végig olvastam az összes mellékhatását,csontokra való mellékhatást nem mutattak ki
2/2 anonim válasza:
Akár... Én nagyon megfontolnám ezt a méreg beszedését. Pl. az alábbi cikk miatt...
Ezt annó Én is szedtem pár hónapig, de szerencsére jött a megvilágosodásom. SZÖRNYŰ!!! --> "Egy ismerősöm a minap belehalt a Roaccutan mellékhatásaiba. Nem fogtok hallani róla a hírekben, mert a gyógyszergyár szerint ez nem bizonyítható. A lánynak komoly májproblémái mellett leállt a veséje. 22 éves volt..."
Szóljon érte, és a Roaccutan pattanástalanító gyógyszer ellen ez a régebbi cikk: [link]
Nem mellesleg az öngyilkosságra való hajlamot is előhozhatja. Ezt már maga Dr. Lenkei Gábor mondta. Őt gondolom nem kell bemutatni, de ha mégis, akkor csak annyit róla, hogy 'summa cum laude' orvosi diplomája van.
Vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!