Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kinek van igaza? Nem egészsége...

Kinek van igaza? Nem egészséges bugyiban aludni (kivéve ha pamut)

Figyelt kérdés

Tesóm ma lek.urvázott mert én soha nem alszok bugyiba,a pizsi alatt nincs semmi. Kivéve ha mesizek,arra van ilyen pamut mama bugyim.

Anya nekem adott igazat amugy... Tesóm szerint gáz és egészségtelen bugyiba aludni. Mondtam h sztem meg te vagy a ahülye mert folyton azokba a szoros csipke tangákba alszol,akkor legalább pamut vegyél fel. erre mondta h ő nem hord mama bugyit,és nem lesz olyan k.urva mint én.

2012. dec. 26. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem menstruálsz, akkor lehet bugyi nélkül is aludni ha nem fázol, viszont ha bugyit hordasz, akkor az pamut legyen! :)
2012. dec. 26. 13:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
"én soha nem alszok bugyiba,"... "Tesóm szerint gáz és egészségtelen bugyiba aludni." Eszerint ugyanazt állítjátok mindketten.
2012. dec. 26. 13:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Elirtam,ő azt állítja h egészségesebb ha bugyiba alszik az ember.
2012. dec. 26. 13:45
 4/5 anonim ***** válasza:
49%
Első vagyok. Ha van rajtad pizsama alsó, akkor nem kell bugyi. Legalább éjjel kéne a puncidnak szellőzni egy kicsit. :)
2012. dec. 26. 13:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki nem erzekeny,aludhat bugyi nelkül,az en vizholyagom nagyon erzekeny gyerekkorom ota,azota bugyiban alszom,most 46 vagyok,hala Istennek,meg ettöl gondjaim nem voltak,de meg nöi betegsegeim se es problemaim.
2012. dec. 26. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!