Aggodalomra adhat okot?
Figyelt kérdés
38kg-t fogytam,kb 6hónap alatt,3hónapja nimcs menstruációm! Ez helyre áll?
Normális válaszokat szeretnék!
#Fogyás/menstruáció
2012. dec. 25. 19:29
1/5 anonim válasza:
A menstruáció elmaradása a fogyás következtében van, a szervezet most nem petesejt termelésre fordítja az energiáit. Direkt akartál fogyni vagy betegség miatt, mert az sem mindegy és az sem hogy mennyiből.
2/5 anonim válasza:
Ekkora fogyás ilyen rövid idő alatt egyéb problémákat is okozhat.Orvos figyelemmel kísérte ezt a drasztikus súlycsökkenést. Egyébként a koncentrációs táborokban sem menstruáltak a nők.El kellene menned orvoshoz, pláne ha nem fogyókúrával sikerült ezt összehoznod.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem szándékosan fogytam le,eleinte a stresszre fogtam,egy hete voltam gyomor tükrözésen,ahol kiderült epés-refluxom van! De ennek nem hiszem köze lenne hozzá,ink a hirtelen tömegcsökkenés,ám 94kg-voltam!
2012. dec. 25. 20:52
4/5 anonim válasza:
Laborvizsgálatot csináltak? Azért ez a fogyás, még ha gyökeresen megváltozott is a bevitt kalória értéke, nem természetes. Pajzsmirigy, cukor - minden érték normál tartományban van? Érdemes volna egy nőgyógyászati kivizsgálás is, ott is rejtőzhet valami probléma. Csodálkozom, hogy a háziorvos nem küldött alapvető kivizsgálásra.
5/5 A kérdező kommentje:
igen,ezeket vêgig jártam,minden eredményem tökéletes lett,csak az epés refluxot talták
2012. dec. 25. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!