Ez adhat okot aggodalomra?
Figyelt kérdés
35hetes vagyok és mensi szerűen fáj a hasam,derekam hosszan.Sokszor keményedik is.2012. jún. 25. 19:09
1/8 anonim válasza:
Mérd az időt hány percenként, ha már 10 percesek akkor készülődhetsz.
Ha elmúlik, akkor csak jóslók.:)
2/8 anonim válasza:
Nekem ez már a 30. héten megvolt. Rohantam a kórházba, a ctg alig mutatott fájást, méhszáj 3000.
Aztán a 34. héten újra, megint kórház, méhszáj 3000, ctg-n ugyancsak minimális fájások.
A dokim azt mondta, innentől minden héten járjak ctg-re.
Így már nyugodtabb vagyok.
34hkm
3/8 anonim válasza:
Hívd fel a védőnődet!Ő megmondja mit tegyél!
És kérlek írd meg mi volt!
:-)
4/8 anonim válasza:
Ismerős ez a probléma és még korainak tartom, de engem is megnyugtattak már páran :)! Nekem ma éjjel kb. fél órát fájt folyamatosan, nagyon rossz volt. Szedsz amúgy magnéziumot?
34+5hkm
5/8 A kérdező kommentje:
igen,szedek de egyre jobban érzem,hogy sajnos nincs már sok hátra:(próbálok minnél többet pihenni de nem igazán használ.
2012. jún. 25. 20:56
6/8 anonim válasza:
Én az egész szülésem alatt szinte végig csak a keményedést éreztem. Egyébként ugy tudom csak a 36.hétig lehet enni a magnéziumot. Erről kérdezd meg a dokid. Amikor már rendszer volt a keményedése közt,akkor mentünk be a kórházba.(2éves a lányom.)
7/8 anonim válasza:
HÍVD FEL A VÉDŐNŐDET!(HA KELL,Ő HÍV ORVOST.)
VAGY ENNYIRE NEM MEGBÍZHATÓ A ARRAFELÉ A TERHESGONDOZÁS?
8/8 anonim válasza:
Nekem is keményedett, a 30. héttől, a 34. héten 1111 volt a méhszáj, elment a nyákdugó. A 39. hétben szültem, akkor is indították, magától nem indult volna, majd sürgősségi császár lett. Ez még önmagában semmit nem jelent szerintem, én onnantól minden nap azt éreztem, hogy az lesz az utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!