Miért nem tudok lufit fújni? Amúgy fütyülni se tudok!
Voltam más panasszal tüdőgyógyásznál, ami miatt csinált spirometriát is, de nem mondott semmit. A konkrét kérdésemre azt hiszem, annyit válaszolt, hogy nem rossz az eredménye.
Amúgy akár egy percig is vissza tudom tartani a levegőt, és valamennyire tudok víz alatt úszni.
Egy társaságban fújogattunk lufikat - ill. a többiek fújogattak. Olyan is fel tudta fújni, aki kis futástól is kifárad, és fél percig tudja visszatartani a levegőt. Neki "hivatalosan" is kicsi a tüdeje.
Szóval ezek alapján nem kicsi a tüdőm, csak a technikám rossz vagy az izmom gyenge.
Viszont másik kettő emberke is szenvedett a lufival, nekik kicsi a tüdejük, furulyatanár ill. orvos mondta nekik.
Nem tudom, mire gondoljak...
Amúgy régebben gondom volt a gyertyák elfújásával is, illetve ma se sikerül mindig elsőre.
Szilveszteri dudák kapcsán is mondják sokan, hogy nem fújom elég erősen.
Lehet, hogy csak a technikám rossz?
Nem tudok csücsöríteni, illetve csücsörítve erősen fújni?
Vagy valami betegség tünete ez? Ugye nem feltétlen?
20/L
Mi volt a tünete a rossz tüdőnek?
Hogy diagnosztizálták?
Addig nem tudtál lufit fújni, míg rossz volt a tüdőd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!