Breegooca kérdése:
Hangszálgyulladással lehet dohányozni meg fütyülni? :D
Figyelt kérdés
tüneteim: nincs hangom, köhögök, fáj a torkom is néha. az orvos azt mondta, gégediétáznom kell, ergo ne beszéljek, ne suttogjak, semmit ne csináljak, ne egyek se túl meleget, se túl hideget, és a fűszeresebb ételeket is hanyagoljam.
szedem a gyógyszert is (tabletta + antibiotikum)...
elfelejtettem megkérdezni, h rágyújtani lehet-e? meg mivel beszélni nem szabad, legalább fütyörészni lehet? az úgy tudom nincs összeköttetésben a hangszálaimmal.
2011. jan. 12. 17:54
1/1 anonim válasza:
Ne dohányozz, amíg a gyulladás fennáll! A nikotin a gyulladást fokozza, semmiféleképpen sem tesz jót neki, szerintem fütyülni se nagyon fütyülj, és nagyon nehezet se emelj, mert a túlzott terhelést sem szereti a gyulladás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!