Lehet, hogy csak allergiás vagyok valamire?
Figyelt kérdés
Főleg november környékén előjön nálam egy olyan dolog, hogy valamit érzek, ilyen csiklandós érzés, mintha egy tollal körbevont madzagot huzogatnának a torkom és a tüdőm között. És ez most is is előjött. Emiatt olyan szinten köhögnöm kell, hogy nem tudom abbahagyni. Próbáltam visszafolytani, mert sokszor a buszon tört rám, de már potyogtak a könnyeim. És a köhögéstől nem múlik, az csak egy szükséglet olyankor. Néha, tudom hülyén hangzik, olyan mintha viszketne a tüdőm körül.2009. aug. 24. 13:34
1/2 anonim válasza:
jaja, nekemis szokott viszketni a tüdőm, meg a nyelőcsövem is:D ez elvileg allergia egy tünete.
2/2 anonim válasza:
Igen, valószínűleg allergia. De nem érdemes találgatni, menj el egy allergiavizsgálatra, ha lehet tüdőgondozóba, és ott a köhögéseden is hatékonyabban tudnak majd segíteni.
Hidd el, jobban jársz így, mintha valahol megfuladnál a köhögéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!