Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet, hogy csak allergiás...

Lehet, hogy csak allergiás vagyok valamire?

Figyelt kérdés
Főleg november környékén előjön nálam egy olyan dolog, hogy valamit érzek, ilyen csiklandós érzés, mintha egy tollal körbevont madzagot huzogatnának a torkom és a tüdőm között. És ez most is is előjött. Emiatt olyan szinten köhögnöm kell, hogy nem tudom abbahagyni. Próbáltam visszafolytani, mert sokszor a buszon tört rám, de már potyogtak a könnyeim. És a köhögéstől nem múlik, az csak egy szükséglet olyankor. Néha, tudom hülyén hangzik, olyan mintha viszketne a tüdőm körül.
2009. aug. 24. 13:34
 1/2 anonim ***** válasza:
jaja, nekemis szokott viszketni a tüdőm, meg a nyelőcsövem is:D ez elvileg allergia egy tünete.
2009. aug. 24. 13:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, valószínűleg allergia. De nem érdemes találgatni, menj el egy allergiavizsgálatra, ha lehet tüdőgondozóba, és ott a köhögéseden is hatékonyabban tudnak majd segíteni.

Hidd el, jobban jársz így, mintha valahol megfuladnál a köhögéstől.

2009. aug. 24. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!