Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mostanában midnen nap ilyen...

Mostanában midnen nap ilyen erős szúró fájdalmat érzek bal oldalt a bordáknál. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

Ugy 1 hete kezdődött.Előtte is volt ritkán ilyen,de mostanában naponta többször jelentkezik ez az éles fájdalom.Ilyenkor nem tudok nagy levegőt venni a fájdalomtól.Csak ülök és várom hogy elmúljon.Nagyon rosz érzés.Anyukámnak már mondtam hogy elkéne menni vizsgálatra,de ő mindig csak azt mondja hogy ez csak a beszorult levegő miatt van.És hogy neki is szokott ilyen lenni.Hát nem tudom de én nagyon megvagyok ilyedve.

Ha valaki tudna segíteni,azt megköszönném!

14/L

2009. aug. 24. 10:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Velem is körülbelül ugyanez történt még áprilisban. Nagyon szúrt, főleg ha levegőt vettem, csak nekem mindig. El is mentem az orvoshoz, nem tudta mi ez, adott fájdalomcsillapítót, gyulladáscsökkentőt, 1 hónap múlva visszamentem, mert még mindig fájdogált, azt mondta nem tudja mi ez és szedtem rá megint gyulladáscsökkentőt. Azután már jobb lett, de még most is fáj néha =S.
2009. aug. 24. 11:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne ijedj meg,nincs bajod szerintem.Nekem hónapokig szúrt a bal bordámnál,volt hogy majd összeestem a fájdalomtól,levegőt sem tudtam venni,iszonyat fájt.Aztán a doki azt mondta hogy szerinte ideggyulladás,felírt gyógyszert és elmúlt.Nyugodtan menj el az orvosodhoz,nem fog rossz hírt közölni!:)

2009. aug. 24. 14:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Mostmár megnyugodtam.
2009. aug. 26. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!