Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hova szoktatok hányni? Mosdóka...

Hova szoktatok hányni? Mosdókagyló vagy WC a tuti?

Figyelt kérdés
... Csak kíváncsi vagyok x)
2009. aug. 24. 08:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

mikor melyiket érem, el előbb...de van hogy a lavórba XD

A legdurvább az volt amikor tavaly szalmonellásak voltunk(anyum,tesóm,papám és én,apum nem igazán) és éreztem sietnem kell a wc-re,mert ment a hasam mint az állat.Közbe hányingerem is volt:( Végeztem kimentem,kezet mostam és iszonyú rosszul lettem,szédültem majdnem összeestem.Leültem a kád szélére,hogy ott legyek a hányok...Nem jött semmi...kimentem a konyhába,be akartam venni a gyógyszert...erre elkezdtem hányni és vele együtt jött a f-s ami előbb nem jött XD A konyha közepén mindent elintéztem...:(

14/L

2009. aug. 24. 08:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagy ritkán ha előfordul, akkor wc. Azt csak le kell húzni és "tiszta", viszont utána nem lenne gyomrom még sikálgatni a mosdókagylót.
2009. aug. 24. 08:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

attól függ, van-e időm gondolkodni... ha tudom h jön a "süreje", akkor wc

ha meg elkap a hév, akkor igazából mosdó vagy kád vagy wc édesmindegy :D

2009. aug. 24. 08:38
 4/11 A kérdező kommentje:
1 válaszló: Huh, ez nem semmi!
2009. aug. 24. 08:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Amikor nagyon beteg voltam (hasmenés, róka) lavórral mentem wc-re.

Egyszer általános suliban a mosdókagylóba ment, mert a hülye osztálytársam összefikázott mindent és én rosszul lettem tőle.

Átlagban a wc-be megy, már ha van rá időm.

2009. aug. 24. 08:54
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem szoktam hányni, kiskorom óta, 17 évesen hánytam egyszer, reggel mikor felültem az ágyon már jött is, úgyhogy oda sikerült, utána inkább visszafeküdtem, de hoztam be lavórt. Amikor felültem megint hánytam, de most már a lavorba. Utána inkább már fekve maradtam, de megint fel kellett állnom, úgyhogy szaladtam a wc-re hányni :D
2009. aug. 24. 09:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha otthon jön rám, mint pl múltkor, amikor nem néztem meg a Camambert sajt szavatosságát, akkor a wc-t céloztam meg, csak nem fogom leokádni a billentyűzetet. =)

De amikor nem otthon vagyok, akkor ahová megy. =) Mint az orrvérzésem a törikönyvre... :/ :D

16/L

2009. aug. 24. 16:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

attól függ mitől hányok. ha piától, általában valamelyik haverom kezére, lábára.. esetleg fejére hányok..és különböző helyszínekre..de mosdóba semmiféleképp nem érek el.. ha betegség miatt van a rosszullét általában beletalálok a wc-be...:D

z5olti

2009. aug. 24. 19:51
 9/11 anonim ***** válasza:

én kb. 5 éve nem hánytam, de azelőtt... 3 hányásomra emlékszem! Egyszer mamaéknál voltam és éjjel rámjött a rosszullét. Elmentem a wc-re, de aztán úgy éreztem mindjárt elhányom magam. Így is lett! Megcéloztam a mosdót de aztán undinak találtam, megfordultam és a wc-ben landolt XD

A másik az ágyban landolt, a harmadik pedig úgy volt hogy beteg voltam, valami hányós vírus elkapott. De előtte egy vödröt vitünk be ha esetleg hánynom kell. Így is volt! Éjszaka felébredtem, felfordult a gyomrom és hánytam bele a vödörbe! Ez volt az én sztorim.

2010. nov. 28. 16:56
 10/11 anonim ***** válasza:
amúgy a mosdó felfogja a darabkákat.. nem a legjobb.. : ) a wc praktikus.
2010. nov. 29. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!