Hova szoktatok hányni? Mosdókagyló vagy WC a tuti?
mikor melyiket érem, el előbb...de van hogy a lavórba XD
A legdurvább az volt amikor tavaly szalmonellásak voltunk(anyum,tesóm,papám és én,apum nem igazán) és éreztem sietnem kell a wc-re,mert ment a hasam mint az állat.Közbe hányingerem is volt:( Végeztem kimentem,kezet mostam és iszonyú rosszul lettem,szédültem majdnem összeestem.Leültem a kád szélére,hogy ott legyek a hányok...Nem jött semmi...kimentem a konyhába,be akartam venni a gyógyszert...erre elkezdtem hányni és vele együtt jött a f-s ami előbb nem jött XD A konyha közepén mindent elintéztem...:(
14/L
attól függ, van-e időm gondolkodni... ha tudom h jön a "süreje", akkor wc
ha meg elkap a hév, akkor igazából mosdó vagy kád vagy wc édesmindegy :D
Amikor nagyon beteg voltam (hasmenés, róka) lavórral mentem wc-re.
Egyszer általános suliban a mosdókagylóba ment, mert a hülye osztálytársam összefikázott mindent és én rosszul lettem tőle.
Átlagban a wc-be megy, már ha van rá időm.
Ha otthon jön rám, mint pl múltkor, amikor nem néztem meg a Camambert sajt szavatosságát, akkor a wc-t céloztam meg, csak nem fogom leokádni a billentyűzetet. =)
De amikor nem otthon vagyok, akkor ahová megy. =) Mint az orrvérzésem a törikönyvre... :/ :D
16/L
attól függ mitől hányok. ha piától, általában valamelyik haverom kezére, lábára.. esetleg fejére hányok..és különböző helyszínekre..de mosdóba semmiféleképp nem érek el.. ha betegség miatt van a rosszullét általában beletalálok a wc-be...:D
z5olti
én kb. 5 éve nem hánytam, de azelőtt... 3 hányásomra emlékszem! Egyszer mamaéknál voltam és éjjel rámjött a rosszullét. Elmentem a wc-re, de aztán úgy éreztem mindjárt elhányom magam. Így is lett! Megcéloztam a mosdót de aztán undinak találtam, megfordultam és a wc-ben landolt XD
A másik az ágyban landolt, a harmadik pedig úgy volt hogy beteg voltam, valami hányós vírus elkapott. De előtte egy vödröt vitünk be ha esetleg hánynom kell. Így is volt! Éjszaka felébredtem, felfordult a gyomrom és hánytam bele a vödörbe! Ez volt az én sztorim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!