Ha velem valami baj van, akkor mit tegyek, hogy jobb legyen?
Figyelt kérdés
A felfogóképességemmel és az öszpontsításommal lehet valami baj. Hiába tanulok rengeteget, semmit nem tudok, mire használnom kellene vagy régen a suliba felelésre, dogára, vizsgára. Nem a drukk miatt nem tudom ezeket, hanem ..nem tudom, hogy miért.
agyobb dolgokra gondolok...pld tiszta kettes érettségi, nem tudok nyelvet, a vezetés nehéz, ha összetett dolgot kell produkálni, akkor a teljesítményem nulla és sikertelen vagyok
a felfogóképességem lassú és nehéz?
ez így van az életben is, nemcsak tanuláskor
buta vagyok vagy mi lehet ennek az oka?
nagyon rossz, mert egy csomó energiát, időt, pénzt fektetek dolgokba és eredmény nulla
2009. aug. 24. 08:17
1/1 anonim válasza:
Ez egyik rokonomsem tudott koncentrálni az iskolában. Neki epilepszilája van.Nem biztos,hogy veled is ez van ,de menj el orvoshoz,ő majd beutal a megfelelő vizsgálatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!