Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez alvásparalízis lett volna?

Ez alvásparalízis lett volna?

Figyelt kérdés
Ma éjszaka felébredtem de nemtudtam megmozdulni.Nyitva volt a szemem és csak azt tudtam mozgatni más nem ment hiába akartam.Aztán elkezdett halkulni minden végül már a saját hangomat is alig hallottam.Egyre jobban elkezdtem félni a vérnyomásom is nagyon felugrott, és olyan érzésem volt mintha valaki fojtogatott volna.Aztán hirtelen minden megszűnt és már csak a félelmet éreztem..Pedig nem is féltem de mégis..

2012. dec. 21. 21:45
 1/6 A kérdező kommentje:
A saját hangos rész azt úgy értsétek, hogy szobaátalakítás miatt anyáékkal kellet aludnom.És próbáltam szólni anyának de nem hallotta meg énsem, de tudom hogy mondtam
2012. dec. 21. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az volt, nem kell megijedni.
2012. dec. 21. 21:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem mondtál semmit... Igen, ez az volt.
2012. dec. 21. 21:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam.Alapvetően nemvagyok kapós az ilyen dolgokra, csak biztonságból kérdeztem :D
2012. dec. 21. 22:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát ilyenkor beszélni nem igazán lehet, max nyögdécselni. Alvásparalízis során minden izmod le van bénulva, úgy a nyelved is, az ajkaid is, tehát nem tudsz normálisan szavakat formálni. Nekem régen sok ilyenem volt, úgy 15 éves koromban, akkor a legáltalánosabb.
2012. dec. 21. 22:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha legközelebb előfordul, hagyd hogy magadba szívjon ez az érzés!

Baromi ijesztő a dolog és félelmetes tud lenni, de néha baromi érdekes dolgokat ki tud hozni. :)

Én is borzalmasan féltem, de aztán hozzászoktam és olyanokat álmodtam, hogy húú :D

2012. dec. 21. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!