Egy éjszaka alatt több alvásparalízis. Már nagyon félek. Mit tehetnék?
Sziasztok!
Egy jó ideje "szenvedek" már ebben. Évekkel ezelőtt is előfordult egyszer-kétszer, de fél éve folyamatossá vált.
Már ott tartok, hogy egyre rosszabb lesz, mert nem bírom magam kipihenni.
A szokásos tünetek vannak: nem bírok mozogni, nem tudok szólni a mellettem fekvő páromnak, érzem, hogy nem vagyok egyedül, s félek.
Amit sosem észleltem: nekem nem ült senki a mellkasomra, nem hallottam hangokat.
Általában sikerül magam visszahoznom, mindig mondogatom magamban, hogy fel akarok ébredni rendesen, s sikerül.
Tegnap viszont nem bírtam elérni. Szokás szerint elszenderedtem Tv nézés közben. Felébredek, mindent látok, látom megy a TV, alszik a párom stb. Erre hirtelen olyan érzés volt, mintha valami beszippantott volna, mintha el akart volna vinni. Azt hittem ott halok meg ijedtemben. Utána össze-vissza éreztem magam a szobában. Éreztem, hogy a párom felett lebegek, s kérem, hogy segítsen, de ő azt mondta nem tud. (Persze ő nem emlékszik semmire, csak én éltem át).
Később magamhoz tértem, nem emlékszem hogyan, de utána ismét megtörtént. A 2. már "könnyebb" volt, s sikerült hamarabb felébrednem teljesen.
Az egész 1 órás volt.
Szerintetek mit tehetnék? Mi lesz ennek a következménye?
Nagyon nehéz ezeket átélni, főleg, hogy egyre többször jön elő, s már nem tudom mire számítsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!