Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van egy borsószemnyi csontkinö...

Van egy borsószemnyi csontkinövésem a csuklómon, mitől lehet? Kb 2-3 hónapja jött ki, nem fáj, de idegesít, olyan rendellenes. Elmúlik?

Figyelt kérdés
2008. máj. 28. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezt úgy hívják Ganglion.nekem is volt.Tulajdon képpen ínhüvely sérv,ami ha nem erölteted visszahúzódhat,de ha nem vigyázol akkor egész nagyra kijöhet és akkor műteni kell.Nekem ki kellett műteni,mert én a kezemmel dolgozom és eléggé ki volt téve a megpróbáltatásnak.Kb 3 év után érte el azt a szintet,hogy műtettem.+napig bennt kellett feküdjek,majd 6hónap volt a teljes gyógyulás-ez 5éve volt és mai napig vigyáznom kell rá,mert sokkal hamarabb elfárad.Szval azt tudom csak javasolni,hogy ne nyomkodd és kíméld a kezedet,ne erőltesd meg!!És ez nem vicc.Amúgy nekem azt mondta a dokim,hogy ez egy kemény tok ami folyadékkal ven teli és nekem pl az egyik fő artériát ölelte körül,minnél nagyobb lett annál jobban szorította.Ha jól emlékszem cseresznye nagyság volt a zárójelentésemen.ami amúgy nem is látszott ekkorának külsőleg-de ki tudja mekkora volt benn,szóval ezzel nem tudsz mit kezdeni csak pihentetni és várni,hátha visszamegy.nekem bejött a foreveres melegítő krém rá,amikor fájt-ha fájna,amúgy semmi sem segített.
2008. máj. 28. 15:39
 2/3 A kérdező kommentje:
huu, köszönöm, vigyázni fogok rá!
2008. máj. 28. 16:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt, kb. 10 éves korom körül. Évekig nem foglalkoztam vele, aztán elmentem a sebészetre, és egy nagy injekcióstűvel felszívtak belőle átlátszó-zselés valamit... Fájni nem emlékszem, hogy fájt volna ez a leszívás, az maradt meg, ahogy a doki mutatja nekem, és nyomja ki, hogy mi volt ott... Nem hittem a szememnek... Azóta semmi bajom nincs vele, már arra sem emlékszem melyik csuklómon volt :P
2008. máj. 31. 19:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!