Xaba89 kérdése:
Depresszios vagyok vagy csak en gondolom igy? Es mi a megoldas?
Figyelt kérdés
Depresszios vagyok 20 evesen a csaladi allapotok miatt es a baratnom miatt,es sokszor elojon egy masik ennem aki iszik cigizik meg minden karos szenvedelyt uzok amikor kijon eluralkodik rajtam egy furcsa erzes.Hogyan segithenek rajta???Kerek valaszokat surgosen koszonom.2009. aug. 21. 22:23
1/1 anonim válasza:
Ha arra gondolsz, hogy kettős éned van az egyik iszik a másik nem iszik, akkor a háttérben az állhat, hogy valamilyen halott embernek a szelleme rádtapadt.Ez lehet kórházban, temetőben, kocsmában.Ha ez áll a háttérben , meg kell kérni, hogy távozon.Nyugtalan Holtak című könyvben találsz róla leírást, Fiorle a könyv szerzője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!