Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ciki helyzet a munkahelyi...

Ciki helyzet a munkahelyi wc-zéssel kapcsolatban. Lányok, voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a lényeg a következő. Egy kis irodában dolgozom nem olyan régóta, ami egy régi bérlakásból lett kialakítva. Sajnos a wc központi helyen van, mindenki látja ki, mikor megy oda, és a zajszigetelése sem tökéletes, ezért minden ki is hallatszik. Pont ezért elég kínos elmenni nagydolgot intézni, plsu a wc is olyan, hogy középen van a lefolyója, így nemcsak a fingás, hanem a csomag csobbanása is hallatszik. :$ Nekem pedig már elég komoly problémát jelent, hogy visszatartsam, mert ilyen körülmények között nem szeretek kakilni. Próbáltam a szervezetem arra átállítani, hogy reggelente letudjam ezt a problémát, de egyszerűen nem ment. Így most ét lehetőségem van, vagy a munkahelyen végzem el mindenki füle hallatára, vagy kínlódom délutánig, és minden nap úgy rohanok haza, hogy egyből a wc-re üljek otthon. Egyik sem épp túl jó megoldás. Az előző munkahelyemen nem volt ilyen gondom, ott szépen, nyugodtan lehetett az eféle dolgaimat intézni, sőt még némi kikapcsolódást is jelentett a nagy hajtás közepette.

Szóval lányok, Ti ezt a hülye problémát hogy oldanátok meg? 26/L

2012. dec. 13. 14:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Közvetlen előtte dobd be a papírt, mielőtt pottyanna. Ha sok idő eltelik két adag között, dobj bele még papírt.
2012. dec. 13. 15:12
 12/18 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy kényes p.csának tartasz, de nem szeretek felpattanni a wc-ről, miközben félig kilóg belőlem... :)
2012. dec. 13. 15:38
 13/18 A kérdező kommentje:
Olyan hülye szituációkat tud hozni egy munkahely.... korábban soha nem gondoltam volna, hogy ebből még problémám lesz...Az előző szintén irofai volt, csak ott épp szépen elkülönítettték a wc-t, és kifejezetten jó volt a nagy hajtás közepette 10-15 percig kimenekülni a nyugalomba, újságot olvasni.
2012. dec. 13. 15:43
 14/18 anonim ***** válasza:
Pedig működik a reggeli átállás, nálam szinte tökéletes. Adj rá még időt. Igaz, én férfi vagyok, de nem látom a különbséget ebből a szempontból. Egyébként miért lányoknak szól a kérdés?
2012. dec. 13. 18:00
 15/18 A kérdező kommentje:
Mert általában nálunk lányoknál az ilyen témájú dolgok sokkal problémásabbal, a fiúk lazábban veszik. Először a páromat kérdeztem meg, és kinevetett, hogy túl mereven vagyok. :(
2012. dec. 15. 10:59
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem se foglalkozz ezzel! Ha hallják, hallják! Istenem, és akkor mi van. Mindenki szarik, ez a természetes működésünk.

Én pl minden nap a munkahelyemen intézem. Szinte percre pontosan mindig reggel 9-kor kell amikor már bent vagyok. De néha délután is jön még egy adag.

Nálunk nem hallatszik ki. Egyedül a probléma csak, hogy a folyosó végén van a mosdó. Így a kollégák nyitott ajtajai előtt kell végigvonulni. De őszintén szólva nem hiszem, hogy bárki is azzal lenne elfoglalva, hogy hova megyek, naponta hányszor, hány percet tartózkodok ott és közben mit csinálok.

2013. ápr. 28. 15:55
 17/18 anonim ***** válasza:
nem lehet átugrani valami közeli helyre? pláza meki étterem bármi.
2015. febr. 18. 15:20
 18/18 anonim ***** válasza:
én is munkaidőben szarok, így legalább fizetnek is érte. :D
2016. febr. 17. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!