Ciki helyzet a munkahelyi wc-zéssel kapcsolatban. Lányok, voltatok már ilyen helyzetben?
Sziasztok, a lényeg a következő. Egy kis irodában dolgozom nem olyan régóta, ami egy régi bérlakásból lett kialakítva. Sajnos a wc központi helyen van, mindenki látja ki, mikor megy oda, és a zajszigetelése sem tökéletes, ezért minden ki is hallatszik. Pont ezért elég kínos elmenni nagydolgot intézni, plsu a wc is olyan, hogy középen van a lefolyója, így nemcsak a fingás, hanem a csomag csobbanása is hallatszik. :$ Nekem pedig már elég komoly problémát jelent, hogy visszatartsam, mert ilyen körülmények között nem szeretek kakilni. Próbáltam a szervezetem arra átállítani, hogy reggelente letudjam ezt a problémát, de egyszerűen nem ment. Így most ét lehetőségem van, vagy a munkahelyen végzem el mindenki füle hallatára, vagy kínlódom délutánig, és minden nap úgy rohanok haza, hogy egyből a wc-re üljek otthon. Egyik sem épp túl jó megoldás. Az előző munkahelyemen nem volt ilyen gondom, ott szépen, nyugodtan lehetett az eféle dolgaimat intézni, sőt még némi kikapcsolódást is jelentett a nagy hajtás közepette.
Szóval lányok, Ti ezt a hülye problémát hogy oldanátok meg? 26/L
Szerintem se foglalkozz ezzel! Ha hallják, hallják! Istenem, és akkor mi van. Mindenki szarik, ez a természetes működésünk.
Én pl minden nap a munkahelyemen intézem. Szinte percre pontosan mindig reggel 9-kor kell amikor már bent vagyok. De néha délután is jön még egy adag.
Nálunk nem hallatszik ki. Egyedül a probléma csak, hogy a folyosó végén van a mosdó. Így a kollégák nyitott ajtajai előtt kell végigvonulni. De őszintén szólva nem hiszem, hogy bárki is azzal lenne elfoglalva, hogy hova megyek, naponta hányszor, hány percet tartózkodok ott és közben mit csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!