Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nektek mi a tippetek, mi...

Nektek mi a tippetek, mi okozhatja ezt?

Figyelt kérdés
Már vagy egy hete korpás a hajam és viszket a fejbőröm. Minden reggel hajat mosok, és arra gyanakszom, hogy esetleg megfázhatott a fejbőröm a reggeli hidegben, allergiás vagyok a samponra, bár már hónapok óta használom ezt a sampont, de az is megfordult a fejemben, hogy allergia, mert a családban sok embernek nem bírja a bőre az illatanyagokat, és lehet ahogy növök nekem is kialakul ez. Most azt tervezem, hogy veszek head&shoulders sensitiv sampont. Esetleg más lehetséges ok? Más ötlet ellene? 19/L
2012. dec. 11. 20:17
 1/2 anonim ***** válasza:
ne moss naponta hajat! Nem szabad roncsolja, fejbőröd természetes védőrétegét. Heti 3x max. És igen lehet h megfázott a fejbőröd. Ha meg tudod h allergiás vagy menj be egy normális gyógyszertárba és mond el a problémádat. Tuti h tudnak adni vm hatásos gyógynövényes készítményt ami nem irritálja a fejbőrödet!
2012. dec. 12. 07:46
 2/2 anonim ***** válasza:

ismerős érzés.

igen, nemszabad minden nap hajat mosni. Én házi szappant használok mostmár és bejött. Ha ilyet nemtudsz szerezni akkor SLS (sodium lauryl sulfát) mentes szappant vegyél (DM)

2012. dec. 12. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!