Nektek mi a tippetek, mi okozhatja ezt?
Figyelt kérdés
Már vagy egy hete korpás a hajam és viszket a fejbőröm. Minden reggel hajat mosok, és arra gyanakszom, hogy esetleg megfázhatott a fejbőröm a reggeli hidegben, allergiás vagyok a samponra, bár már hónapok óta használom ezt a sampont, de az is megfordult a fejemben, hogy allergia, mert a családban sok embernek nem bírja a bőre az illatanyagokat, és lehet ahogy növök nekem is kialakul ez. Most azt tervezem, hogy veszek head&shoulders sensitiv sampont. Esetleg más lehetséges ok? Más ötlet ellene? 19/L2012. dec. 11. 20:17
1/2 anonim válasza:
ne moss naponta hajat! Nem szabad roncsolja, fejbőröd természetes védőrétegét. Heti 3x max. És igen lehet h megfázott a fejbőröd. Ha meg tudod h allergiás vagy menj be egy normális gyógyszertárba és mond el a problémádat. Tuti h tudnak adni vm hatásos gyógynövényes készítményt ami nem irritálja a fejbőrödet!
2/2 anonim válasza:
ismerős érzés.
igen, nemszabad minden nap hajat mosni. Én házi szappant használok mostmár és bejött. Ha ilyet nemtudsz szerezni akkor SLS (sodium lauryl sulfát) mentes szappant vegyél (DM)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!