Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi okozhatja az alkoholos...

Mi okozhatja az alkoholos (acetonos) leheletet?

Figyelt kérdés
Nem ittam alkoholt. Ha nem éhgyomorra ettem gyümölcsöt, attól lehet? Mondjuk csodálkoznék, korábban nem volt ilyen...

2012. dec. 2. 18:10
 1/6 anonim ***** válasza:
A cukorbetegség például. De azt hiszem ilyenkor rosszullét is párosul a lehelet mellé. Szerintem menj el egy patikába nagyon sok helyen ingyen mérnek cukorszintet. Az lesz a legjobb ha találsz egy ilyen helyet akkor reggel éhgyomorra menj oda. Rövidebb ideig tart, mint a kórházi vérvétel.
2012. dec. 2. 18:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Magas vércukor szint esetén lehet ilyen lehelet , valamint hosszan tartó éhezésnél, folyadékhiánynál, ha valaki rendszeresen keveset iszik.
2012. dec. 2. 18:14
 3/6 melibaby válasza:
Lehet a gyumolcstol volt vagy mert kicsit sok volt a gyomorsavad ha nem allando a dolog akkor nagy baj nem lehet.Ha visszater gyakrabban menj orvoshoz mert a cukorbetegseg jele is lehet nalam igy jott ki hogy cukros vagyok
2012. dec. 2. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:
cukorbetegség
2012. dec. 2. 18:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem hiszem, hogy cukorbeteg lennék, mert nemrég vettek vért tőlem, biztos kimutatta volna... Meg úgy tudom, attól szomjas lennék és lefogynék, de nincs így. Mindenesetre meglátjuk, elmúlik-e holnapra...
2012. dec. 2. 19:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Nézd meg a vérvételi leleteden volt-e vércukor. Nem biztos, hogy lennének tüneteid. Nekem 15 fölött volt az éhgyomri cukrom, amikor kiderült és semmi tünetem nem volt. Se fogyás, se szomjúság.
2012. dec. 2. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!