Munkakörből adódó masszív hát/derékfájásra keresek diszkrét, tartós megoldást, ötlet?
Üdv, kollegina! Becsatlakozom a beszélgetésbe. :) Nekem bent a Kosmodisket ajánlgatják, de az meg olyan kellemetlen, ka kilátszik a ruha alól, ráadásul nekünk fehér vékony inget kell viselnünk, úgyhogy én is valamilyen más megoldást keresek, de úgy tűnik, ezen már csak a csoda segíthet... :/
Vannak mindenféle cikkek a helyes testtartásról meg mozgásmódszerekről, de emellett a munka mellett aligha tudom ezeket betartani...
Na közben nekem a Thermacare cuccait ajánlották más fórumokon, itt is írta valaki fentebb, hogy jók ezek a hőtapaszok vagy micsodák. Állítólag ez nem olyan batár, mint a kosmodisk, szóval nem annyira ütne át a ruhán :)
Kollega esetleg hallott már erről? Vagy bárki, aki már próbálta?
Ezeket találtam róla a neten:
Gyógynövény tartalmú tapaszok, melyek hatóanyagai beszívódnak a bőrbe.
Ezeket az alapanyagokat már a több ezer éves hagyományos kínai gyógyászatban is alkalmazták reuma, izületi gyulladás, hátfájás, lumbágó, idegzsába, ficam, izom- és izületi fájdalmak ellen.
Összetétel:
Mentol 40 mg, Camphor 180 mg, Angelica sinensis 50 mg
Használat-adagolás:
Mossa le langyos vízzel a beteg bőrfelületet, törölje szárazra, majd helyezze a megfelelő méretre vágott tapaszt a beteg részre és hagyja hatni 24 órán át.
Ahogy látom, hasonló alapanyagokkal rendelkezik, mint a sportkrémek...
24 órát???? :o
És azalatt ott is marad szerintetek vagy oda kell leukoplastozni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!