Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Munkakörből adódó masszív...

Ivett.seres kérdése:

Munkakörből adódó masszív hát/derékfájásra keresek diszkrét, tartós megoldást, ötlet?

Figyelt kérdés
Derék és hátfájásra szeretnék valamilyen hatékony megoldást. Pincérnő vagyok az egész napos hajlongás, pakolászás már teljesen kikészítette az izmaimat. Mivel egész nap rohangálok és felszolgálok, ezért jó lenne ha nem nagyon látszana és olyan büdös sportkrémet sem szeretnék, mert a vendégeket zavarhatja. Tudtok ajánlani valamit?

2012. dec. 11. 18:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Üdv, kollegina! Becsatlakozom a beszélgetésbe. :) Nekem bent a Kosmodisket ajánlgatják, de az meg olyan kellemetlen, ka kilátszik a ruha alól, ráadásul nekünk fehér vékony inget kell viselnünk, úgyhogy én is valamilyen más megoldást keresek, de úgy tűnik, ezen már csak a csoda segíthet... :/

Vannak mindenféle cikkek a helyes testtartásról meg mozgásmódszerekről, de emellett a munka mellett aligha tudom ezeket betartani...

2012. dec. 19. 15:05
 12/24 A kérdező kommentje:

Na közben nekem a Thermacare cuccait ajánlották más fórumokon, itt is írta valaki fentebb, hogy jók ezek a hőtapaszok vagy micsodák. Állítólag ez nem olyan batár, mint a kosmodisk, szóval nem annyira ütne át a ruhán :)

Kollega esetleg hallott már erről? Vagy bárki, aki már próbálta?

2012. dec. 20. 16:05
 13/24 NagyAnna87 válasza:
igen, nagyon jó a hőtapasz!! én thermacaret próbáltam, csak ajánlani tudom :) szuper!!
2012. dec. 22. 10:09
 14/24 anonim ***** válasza:
nekem valami tigris tapasz nevű dolgot ajánlottak:)
2012. dec. 22. 23:03
 15/24 A kérdező kommentje:
az meg mi? :o
2012. dec. 23. 14:15
 16/24 A kérdező kommentje:
de most komolyan! mi az a tigris tapasz? valaki?
2013. jan. 8. 20:28
 17/24 anonim ***** válasza:

Ezeket találtam róla a neten:

Gyógynövény tartalmú tapaszok, melyek hatóanyagai beszívódnak a bőrbe.

Ezeket az alapanyagokat már a több ezer éves hagyományos kínai gyógyászatban is alkalmazták reuma, izületi gyulladás, hátfájás, lumbágó, idegzsába, ficam, izom- és izületi fájdalmak ellen.

Összetétel:

Mentol 40 mg, Camphor 180 mg, Angelica sinensis 50 mg

Használat-adagolás:

Mossa le langyos vízzel a beteg bőrfelületet, törölje szárazra, majd helyezze a megfelelő méretre vágott tapaszt a beteg részre és hagyja hatni 24 órán át.

Ahogy látom, hasonló alapanyagokkal rendelkezik, mint a sportkrémek...

2013. jan. 9. 15:40
 18/24 A kérdező kommentje:

24 órát???? :o

És azalatt ott is marad szerintetek vagy oda kell leukoplastozni? :D

2013. jan. 11. 17:27
 19/24 A kérdező kommentje:
Valaki van aki esetleg használta is ezt a tigrisbigyót?
2013. jan. 11. 17:28
 20/24 anonim ***** válasza:
nem használtam még, de nekem is ajánlottak, kiváncsi lennék tapasztalatokra
2013. jan. 14. 01:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!