Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Derék/hátfájásra szeretnék...

Szegedi Kata kérdése:

Derék/hátfájásra szeretnék valamilyen hatékony megoldást. Kozmetikus vok és az egész napos görnyedés már teljesen kikészít. A különböző sportkrémek sajnos nem jók, mert nagyon erős a szaguk és van akit ez zavar a vendégeim közül. Ötlet?

Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 17:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Hm hm ezt miért csak most találták ki?
2012. dec. 23. 18:06
 22/32 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? :)
2013. jan. 15. 14:11
 23/32 anonim ***** válasza:

Mit találtak ki?

Azt hogy hatóanyag nélküli meleget teszel a derekadra és hű de jó?

Persze, biztos kellemes dolog, de komoly bajon nem segít, viszont arra nagyon jó, hogy a sok laikus egymás belehergelve sok pénzt erre is elköltsön.

2013. jan. 15. 15:41
 24/32 anonim ***** válasza:
egyetértek az előttem szólóval, a gyógyszeriparnak ki kellett találni valami újat, amit rásózhat az emberekre (főleg szegény idősekre)...
2013. jan. 21. 23:14
 25/32 anonim ***** válasza:
Én nem értek egyet. Én, személy szerint, pont, hogy a minél természetesebb (hatóanyagú) megoldásokat keresem, mind a táplálkozásban, mind a bőrápolásban és mind az egyéb felmerülő problémákban. A bőrömre pl. Manna szappant használok, mert százszor hatásosabb, mint egy szintetikus- és vegyszerekkel telipakolt agyon reklámozott testápoló. De vannak más, szintén nagyon jó organikus kozmetikumokat gyártó márkák is ezen kívül. A Thermacare-t meg most meg kell, hogy védjem, mert nekem sokkal jobban hatott, mint az előtte kipróbált szintetikus gyógyszerek. Lehet, hogy nincs benne vegyszeres hatóanyag, de attól még hatásos lehet, sőt. És egyszerűbb felhelyezni, mint 12 órára odaülni a radiátor mellé.
2013. jan. 21. 23:46
 26/32 anonim ***** válasza:

Én voltam a 23-as. És leszarom, hogy az előttem szóló mivel nem ért egyet.

Mivel szakember vagyok és jó pár évet tanulással töltöttem azért, hogy véleményem megalapozott legyen. A vásártéri pletyka szintű vélemények pedig arra jók, hogy az ostobaságot terjesszék.

2013. jan. 22. 14:56
 27/32 A kérdező kommentje:
1 hónapja használtam a terméket, nem tudok rosszat mondani róla, sőt! De kedves hozzáértő te próbáltad már? Vagy elméletre alapozol?
2013. jan. 22. 15:41
 28/32 anonim ***** válasza:

Az egész napos görnyedés során jelentkező derékfájásod azóta teljesen elmúlt?

Inkább erre tippelek: Kellemes amikor felteszed, jó érzés. Amikor fenn van nem érzed annyira a fájdalmat. Aztán a napi terhelés során megint jön a fájdalom, persze erre megint felteszed, megint jobb egy picit, egy darabig. Ezt hívják oki kezelés helyett tünetinek.

2013. jan. 22. 19:34
 29/32 anonim válasza:

Kedves szakértő! Min húztad így fel magad? Miért nem tudod tisztelni mások véleményét? Miért nem tudod tisztelni azt, ha valaki nem ért veled egyet, és miért kell rögtön ezt obszcén kifejezéssel a tudtunkra adni? Az ilyen hozzáállást soha nem fogom megérteni.

Ne haragudj, de speciel nekem használt ez a termék, valószínüleg más eredetű a problémánk, legalábbis nekem nincs se gerincsérvem, sem súlyos ferdülésem, melyekre tényleg fabatkát sem érne, mert az már komoly orvosi kezelést igényel.

Azonban fájt a hátam, szedtem rá ilyen-olyan fájdalomcsillapító tablettát, használtam krémeket, aztán kipróbáltam ezt is, és eddig ez vált be leginkább, azóta sokkal jobb.

Ez van.

2013. jan. 24. 01:40
 30/32 anonim ***** válasza:
Senki sem mondta, hogy a gerincsérvet fogja gyógyítani...
2013. jan. 24. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!