Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet ennyire korpás a...

Mitől lehet ennyire korpás a hajam?

Figyelt kérdés

Sosem volt rám jellemző,de az utóbbi időben nagyon korpás lett a hajam.

Gondoltam arra is,h talán a samponra lett érzékeny a fejbőröm,,de több terméket is kipróbááltam azóta és egyik se vált be...

Sőt,pár napja a talpam is nagyon hámlik.Lehet,h vitaminhiány???Vagy mi okozhatja??

És mit tehetek ellene????

2009. aug. 20. 18:05
 1/9 anonim válasza:

Szia!

Ugyanígy vagyok mint Te:(

Eddig nem volt semmi gond, de most már nem tudok mit kezdeni vele... :S

Megkérdeztem a gyógyszerészemet és ő azt mondta nekem, hogy lehet kapni a gyógyszertárban olyan fenyőolajat, amivel be kell kenni és utána átfésülni a hajat. De ha elmész és megkérded a gyógyszertárban, tuti hogy tudnak valami szuper dolgot ajánlani! De ha a talpad is hámlik és nem múlik, akkor érdemes lenne vele bőrgyógyászhoz fordulni.

Szép napot!

2009. aug. 20. 18:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg túl sűrűn mosod.A mosás izgatja a fejbőrt,és ezért hámlik.
2009. aug. 20. 18:15
 3/9 anonim ***** válasza:

könyököd térded nem száraz, vagy kopik?

nehogy pikkelysömör legyen, nézesd meg. Elég ha először a háziorvosnak mutatod meg. Nagynéném is azt hitte korpa, évekig nem múlt el neki, akkor derült ki, hogy pikkelysömör.

Azért nem szokványos, hogy a talpa hámlik valakinek. Szoktál reszelőt, követ vagy valamit használni? Mert ha igen, akkor még úgy sem kophatna.

2009. aug. 20. 18:27
 4/9 anonim ***** válasza:
22%

Várjál, várjál.. Valami baj van a bőröddel..

Egyszer, egy titkos tudásokat tartalmazó lexikonban olvastam valamit. Mi is volt.. Várjál, várjál, mindjárt eszembejut.

Mintha lett volna egy orvosi ágazat a bőrproblémákra szakosodva..

Miisvoltaz.. Várjál.. Mindjárt.. Azt hiszem.. Bőrproblémászat? Vagy bőrorvos.. vagy.. BŐRGYÓGYÁSZ.

Menj el. Ezer oka lehet, az itteni hozzá nem értő idiótáktól (tisztelet a kivételnek) nem fogsz választ kapni, látatlanban egy orvos sem mondja meg neked ennyi adatból, édesem. Legyen eszed.

2009. aug. 20. 18:48
 5/9 A kérdező kommentje:

Még csak 17 vagyok,eddig nem volt szükség reszelőt használni a talpamhoz... :S

Hetente csak 1x mosok hajat,mert egyébként nem zsírosodik,csak ez a korpa a gond...

2009. aug. 20. 19:10
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2009. aug. 20. 19:10
 7/9 anonim válasza:
javaslom a garnier fructist. és néha keverj el egy fél éelsztőt 1 deci vízbe és a feloldott löttyöt kend a hajadra. az a hajat is erősíti! a garnier meg alapból jasvítja a hajak és a fejből állapotát.
2009. aug. 20. 19:59
 8/9 anonim válasza:
élesztőt*
2009. aug. 20. 20:00
 9/9 anonim válasza:
ne félj én kikezelem a hajad :)
2009. aug. 20. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!