Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Már kiskorom óta korpás a...

Már kiskorom óta korpás a hajam de csak elöl.28éves vagyok. Már mindent kiprobáltam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
egyedül a hajfesték marja le:) de nem vészes am mert csak elöl korpás de nem tul esztétikus föleg a fekete hajba.valakinek ötlet? köszike
2010. ápr. 28. 08:32
 1/5 anonim ***** válasza:
esetleg érdemes megnézetni egy bőrgyógyásszal, vagy már azon is túl vagy?
2010. ápr. 28. 08:36
 2/5 anonim válasza:
Szia! én 20 éves vagyok,nekem kiskorom óta korpás a hajam,de nagyon.Kipróbáltam minden létező sampont,pakolást.... olcsót,drágát... a lényeg az hogy vettem az Ázsia Centerben T-gélt (1600 Ft volt a 250 ml)és már az első mosás után eltűnt,nekem ez vált be.Kb ez az adag nekem 2 hónapig elég úgy hogy kétnaponta mosok hajat.Én is festem a hajam (barnára).(Ja igen a Tescoban a T-gél 1990 Ft a 125ml)
2010. ápr. 28. 08:51
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi kiprobálom a sampont remélem jo lesz...am börgyogyásznál még nem jártam..ha ez sem jön be akkor irány a doki
2010. ápr. 28. 10:32
 4/5 anonim ***** válasza:
balea korpásodás elleni sampon (dm-es) 399 ft
2010. ápr. 28. 10:36
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. ápr. 29. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!