Hogy lehet az erős paprika marását hatástalanítani?
Sziasztok! Nem mai kérdés de én is itt kerestem megoldást a problémára, kipróbáltam már mindent, olajos, tejes, tejfölös, zsíros, pálinkás kézmosást de semmi sem segített. Délelőtt 11 fele fejeztem be a paprika összedarabolását, és egész nap szenvedtem vele, konkrétan olyan volt mintha égési sérülésem lett volna, leforrázás miatt.
Csak a hideg víz enyhítette a fájdalmat, de ahogy kivettem belőle még jobban csípett/égetett.
Kb. este 8 körül már annyira gáz volt, hogy külföldi fórumokon is kerestem valami ellenszert, és találtam is.
Szóval ami nekem bejött: 2 kanál étolaj és egy jó nagy adag durva szemű sóval kezdtem el a kezemet dörzsölni, kb 2-3 percig, utána lemos, és ezt még megismételtem vagy 3x.
A harmadik etap után már teljesen elviselhető volt a fájdalom. Kár hogy nem találtam rá hamarabb a módszerre, mert akkor nem b*sztam volna el, és nem szenvedtem volna egy teljes napon ilyen banális dolog miatt.
Szóval ha valaki így járt, olaj+só!
Nem tudom, ki írta az előzőben csillaggal a Google-t (moderátor, vagy hozzászóló?), de minek is kell majomkodni?
Google Google Google Google Google Google Google Google Google Google Google Google Google Google Google Google
Nahát, nem is dőlt össze az internet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!