Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Idős apukámnak gyógyhatású...

GeriAntal89 kérdése:

Idős apukámnak gyógyhatású ajándékot szeretnék. Ötlet?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy fura ötlet, de arra gondoltam, hogy az idős apukámnak mindenféle egészséges dologból rakok össze ajándékcsomagot karácsonyra. Mindenféle spa cucc mellé keresnék olyan gyógyszermentes terméket, ami jó hát, nyak és derék fájásra. Szegény papi ezektől szenved, de eddig semmi jó alternatívát nem találtam. Fontos lenne, hogy ne kelljen felíratni orvossal, mert ugye ajándékba lenne így az orvoshoz nem akarom leküldeni!
2012. dec. 8. 17:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nyilván jár vizsgálatokra, nem egy idióta az édesapám, bármilyen hihetetlen én is csak segíteni szeretnék neki, de urambocsá nem vagy orvos így itt próbálok tájékozódni -_-"

Aki a thermacares dologról írt, tudna kicsit több infót mondani? Eddig ez tűnik a legjobbnak :) Köszönöm a segítséget

2012. dec. 11. 17:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Azt tudom, hogy hőterápia módszerével működik! Ez azt is jelenti, hogy közvetlen a fájó területeken fejti ki hatását! Azt hiszem vény nélkül kapható a patikákban!
2012. dec. 13. 01:00
 13/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, szerintem megpróbálkozom ezzel, ma rá is érek, úgyhogy meglesem egy patikában :)
2012. dec. 13. 08:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Sikerült kipróbálni? Segített valamit a módszer?
2012. dec. 16. 21:26
 15/17 A kérdező kommentje:
megvettem igen, de nem magamnak és még nem próbálta ki apukám, de megírom ha túl van rajta :)
2012. dec. 20. 15:57
 16/17 A kérdező kommentje:
na hát sajnos időközben apa háta megint nagyon elkezdett fájni, úgyhogy nem rakosgattam tovább, odaadtam a tapaszt, ami inkább ilyen öv féleség volt. Azt mondta apa, hogy nagyon jó viselni és szuper érzés, de hogy tartós lesz-e a jó közérzet még nem derült ki, csak remélni tudjuk :) egyelőre király!
2012. dec. 22. 10:03
 17/17 anonim válasza:
Van fejlemény? Használt az öv?
2013. jan. 30. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!