Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 160cm-hez a 47 kg nagyon...

160cm-hez a 47 kg nagyon sovány? 20/L

Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 16:54
 1/10 A kérdező kommentje:
*kevés?
2012. dec. 6. 16:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem annyira...sztem még 2-3 kg-t szedjél magadra az úgy tökéletes
2012. dec. 6. 17:10
 3/10 anonim ***** válasza:

Attól függ..

Ha erős csontozatú vagy,kevés,ha nem akkor nem kevés..

Képet nem tudsz magadról küldeni?

2012. dec. 6. 17:12
 4/10 A kérdező kommentje:
49-50kg akarok lenni, úgy is soványnak nézek ki, mert vékony csontozatú vagyok.
2012. dec. 6. 17:13
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem tudok képet, mert telefonról tudnék feltölteni, de nem érzékeli a memóriakártyát.
2012. dec. 6. 17:15
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha olyan vagy, mint én akkor nem. Én 158 cm és 46-47 kg közt vagyok. Mindenki azt hinné, hogy vékony vagyok, pedig nagyon vaskos a combom, össze is érnek legfelül, a vádlim pl. nagyobb, mint a barátomé. 29-es farmert hordok. A karom is nagyon vastag, mindig piszkálnak vele, hogy vasgyúró vagyok. :D A hátam meg olyan széles, hogy a varró azt hitte, hogy aktív sportoló vagyok.

De van barátnőm, aki meg akkora, mint én csak 51 kiló és ő meg gebének tűnik mellettem, nadrágból is 25-ös kell neki, szóval nagyon változó lehet. Szerintem jó lehetsz most is, de 51-52 kiló is simán beleférne. :)

2012. dec. 6. 17:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez alkat kérdése, én 175 cm-hez vagyok 45 kg, és mégsem vagyok nagyon sovány.
 8/10 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A testtömeg index értékelés szerint a normál testsúly (ehhez a magassághoz 47-64 kg tartományban van)alsó határán van.

Enyhén sem sovány, nem hogy nagyon.

Sportolással (nem kell szenvedő versenysport) emelheti az izomtömegét. Elég napi néhány perces mozgás, kis súlyemelés (akár 2 1 kg-os cukor, liszt, tej emelgetése is megfelel). Ha kedve van hozzá, például táncolhat (tapasztalatom szerint a hölgyek kedvelik és akkor társaságban is lehet, nem aggódik feleslegesen magában a nemlétező soványsága miatt).

Ez azért is jó, mert egy nemrég nyilvánosságra hozott svéd kutatás szerint (majdnem 1,5 millió személyt 24 éven át vizsgáltak, statisztikailag értékeltek) a jobb életminőséghez és a hosszabb életkilátáshoz nagyobb izomtömeg kell. Nagyobb izomtömeg esetén nem számított a magas vérnyomás, magas koleszterin szint sem.

A nagyobb izomtömeg persze nem azt jelenti, hogy látványosnak kell lennie, csak érezze magát fittnek.

9/10 anonim ***** válasza:
Nem olyan vészes, de arra figyelj, hogy semmiképpen ne fogyj! :)
2012. dec. 7. 08:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is ugyanezen paraméterekkel rendelkezem , csak 10 évvel idősebben. Igen, sovány vagyok. Mások meg gyereknek néznek. Emiatt is. A boltban is mindig elkérik a személyimet és már baromira elegem van belőle! Hízni nem tudok, sosem tudtam.
2012. dec. 7. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!