Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy hozzáértő szerint mi...

Egy hozzáértő szerint mi lehet a bajom? Mi a teendő ilyenkor?

Figyelt kérdés
Nagyjából 2 hete fáj az állakapcsom de csak jobb oldalon a fülem alatt és egy kis csomót is ki lehet tapintani a nyakamon oldalt! éjjel dolgozom 7től reggel 7ig kint a hideg erdőbe , tegnap kezdtem és annyira fájt hogy ásítottam és szabályosan eltudtam volna magam sírni! most itthon a meleg szobába jobb,érzem h fáj picit de nem annyira. inkább a csomó az amitől tartok?az mi lehet ott? vagy miért?orvosnál voltam hétfőre menjek vissza újra,azt mondta.amúgy sokat alszok poló nélkül és ilyenkor is sokszor vagyok rövidgatyóba ittohn,mégha hideg is van! lécci próbáljatok meg segíteni:( aggódok
2012. dec. 6. 16:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen, viszont kívánom neked is!:)
2012. dec. 6. 17:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha egy hozzáértő véleményére vagy kíváncsi, akkor menj orvoshoz! Nála jobban senki nem ért a betegségekhez! :)
2012. dec. 7. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!