Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi okozhat nagy fájdalmas...

Mi okozhat nagy fájdalmas keléseket a fenéken, háton?

Figyelt kérdés
Pattanás szerű, de mégsem pattanás, mert kinyomni nem lehet. Piros, később lila gülücs, és nem tűnik el soha. A háton meg nagy gennyes kelések. Volt valakinek hasonló? Nem merek orvoshoz menni, mert nagyon szégyenlem ahogy kinéz. Irigykedve nézem a szép bőrű embereket. És ez nem serdülőkori probléma, mert 35 vagyok és kb. 10 éve jött ki először azóta küszködök vele.

2012. dec. 5. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ideje lenne felkeresned egy bőrgyógyászt, mert csak ő tudja megmondani mitől lehet.
2012. dec. 5. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

mindegy bármi is menj el orvoshoz,

az orvost azért orvos, hogy segítsen, nem azért, hogy kétsgébe essen, hogy milyen ronda a popsid

35 évesen, nem szabad így hozzá állni - irgumburgum, holnap szépen irány a dorktornénibácsi

egyébként lehet ez: [link]

2012. dec. 5. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:
bármi lehet, allergia, hormongondok, lehet hogy csak az öblítőd kell lecserélned, de lehet, hogy valami komolyabb dolog tünete. Szerintem is fordulj orvoshoz. Neki ez a dolga és biztos látott már ezerszer rosszabbat is, ne érezd magad kellemetlenül. Nekem egyszer mikor felébredtem, a bal szemhéjam dióméretűre volt duzzadva és be volt ragadva ilyen sűrű sárga nyunyától. Jó ronda volt... Elmentem dokihoz, és pont a jobbomon volt, irogatott valamit és kérdezte, mi a panaszom. Odaforsítoottam az arcom és először ő is kicsit meglepődött, mondta is, hogy 'ja látom', aztán kedvesen rámmosolygott, megnézegette meg megtapogatta, mondta, hogy valószínűleg csak egy szőrtüszőgyulladás, vagy ahogy beledörzsöltem a szemfestéklemosót vagy ilyesmi és begyulladt. Adott krémet és pik-pakk el is múlt.
2012. dec. 5. 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Így van, bőrgyógyászhoz kellene fordulnod, kérni kell időpontot hozzá. Javaslom menj el közben fogorvoshoz, mert úgy is elküld góckutatásra, akár egy régi benőtt foggyökér is okozhat ilyet, ami góc a szervezetedben. Ha van rossz fogad addig, amíg a fogász kész nincs a teendőkkel, amit ad kezelést nem túl hatásos. Felnőtteknek is felírják a Sotret tabletta kezelést ami szépen rendbe teszi a bőrödet,de csak bőrgyógyász írhatja fel rendszeres ellenőrzés mellett.
2012. dec. 5. 20:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Fogászatilag minden rendben nálam (szerencsére), rendszeresen járok, és nemrég panorámaröntgenen is voltam. Viszont cisztám az van, a petefészekben, majd 6 centis, lehet ettől a kelés, pattanás? Sajnos ha kiszednék az egész petefészkemet el kellene távolítani, és azt nem szeretném.
2012. dec. 9. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!