Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudom miért van ez. Help?

Nem tudom miért van ez. Help?

Figyelt kérdés
hello, aki tud vmit kérem irjon, zsibbad mind2 kezem, mostanában gyakrabban előfordul, sőt néha kezd kihatna egyre nagyobb mérékben a testemen sokhyeleny érzem, miért lehet ez?mitől?
2009. aug. 18. 23:07
 1/8 anonim válasza:
Szia! Lehet hogy nem jól gondolom, de azonnal menj el orvoshoz, szív eredetű problémáknál szokott ilyen előfordulni!! Persze biztos lehet más is, de egy orvos lásson azonnal!!
2009. aug. 18. 23:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Egy időben nálam is gyakran volt, sőt mellé szívdobogásérzés is társult. Az orvos ajánlotta, és be is vált: MagneB6. A lényeg, hogy magnéziumot szedj, mert az izmok így reagálnak, ha hiányzik a szervezetből.
2009. aug. 18. 23:12
 3/8 A kérdező kommentje:
sztem nem annyir akomoyla, csak idegeist nagyon ha elkezd mind a 2 kezem, kb alkarig zsibbadni vmikor kihatn a felsőtestemre, arcomra lábamra, egyszer volt h az egész testemre, és sziv eredetű? mit értezs ez alatt?
2009. aug. 18. 23:13
 4/8 A kérdező kommentje:

2.-nak mert későn láttam, igen érzema szivdobogást sőt du bnőm is jelezte h angyon érzi a dobbanásokat

de eszembejutott h néha néha felemgy a vérnyomásom, de alaklmi esetek, szal nem gondoltam, de ha lehet ezzel kapcsoaltos, meg a pulzusom az midnig magas

és köszönöm az eddig válaszokat

2009. aug. 18. 23:15
 5/8 anonim ***** válasza:
ez sziv baj,ne szedj be semmit .amit az orvos fel nem ir .azonal menj orvoshoz
2009. aug. 18. 23:16
 6/8 anonim ***** válasza:

bizony,bizony szív baj:-(

nekem csak a jobb kezem zsibbadt mindig,hónapokkal később már a másik is,aztán elmentem dokihoz: szívbillentyűzavart állapított meg.

Remélem neked nem lesz ilyen problémád!

Sok egészséget!

Üdv,

2009. aug. 18. 23:20
 7/8 A kérdező kommentje:
huu az a baj h enkem is igy kezdődött mint neked utoslo kommentelő, ha időm elgedi akkor emgyek, csak tulságosan zsufolt az időm, soka munka és nincs időm
2009. aug. 18. 23:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Legyen az egészséged fontosabb!mint a munka. egy nap az egész.és legalább megtudhatod mi bajod van.S ha az,mint nekem,akkor gyógyszert kapsz rá.Nekem,mióta gyógyszert szedek,nem volt zsibbadásom.
2009. aug. 19. 11:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!