Nem tudom miért van ez. Help?
Figyelt kérdés
hello, aki tud vmit kérem irjon, zsibbad mind2 kezem, mostanában gyakrabban előfordul, sőt néha kezd kihatna egyre nagyobb mérékben a testemen sokhyeleny érzem, miért lehet ez?mitől?2009. aug. 18. 23:07
1/8 anonim válasza:
Szia! Lehet hogy nem jól gondolom, de azonnal menj el orvoshoz, szív eredetű problémáknál szokott ilyen előfordulni!! Persze biztos lehet más is, de egy orvos lásson azonnal!!
2/8 anonim válasza:
Egy időben nálam is gyakran volt, sőt mellé szívdobogásérzés is társult. Az orvos ajánlotta, és be is vált: MagneB6. A lényeg, hogy magnéziumot szedj, mert az izmok így reagálnak, ha hiányzik a szervezetből.
3/8 A kérdező kommentje:
sztem nem annyir akomoyla, csak idegeist nagyon ha elkezd mind a 2 kezem, kb alkarig zsibbadni vmikor kihatn a felsőtestemre, arcomra lábamra, egyszer volt h az egész testemre, és sziv eredetű? mit értezs ez alatt?
2009. aug. 18. 23:13
4/8 A kérdező kommentje:
2.-nak mert későn láttam, igen érzema szivdobogást sőt du bnőm is jelezte h angyon érzi a dobbanásokat
de eszembejutott h néha néha felemgy a vérnyomásom, de alaklmi esetek, szal nem gondoltam, de ha lehet ezzel kapcsoaltos, meg a pulzusom az midnig magas
és köszönöm az eddig válaszokat
2009. aug. 18. 23:15
5/8 anonim válasza:
ez sziv baj,ne szedj be semmit .amit az orvos fel nem ir .azonal menj orvoshoz
6/8 anonim válasza:
bizony,bizony szív baj:-(
nekem csak a jobb kezem zsibbadt mindig,hónapokkal később már a másik is,aztán elmentem dokihoz: szívbillentyűzavart állapított meg.
Remélem neked nem lesz ilyen problémád!
Sok egészséget!
Üdv,
7/8 A kérdező kommentje:
huu az a baj h enkem is igy kezdődött mint neked utoslo kommentelő, ha időm elgedi akkor emgyek, csak tulságosan zsufolt az időm, soka munka és nincs időm
2009. aug. 18. 23:22
8/8 anonim válasza:
Legyen az egészséged fontosabb!mint a munka. egy nap az egész.és legalább megtudhatod mi bajod van.S ha az,mint nekem,akkor gyógyszert kapsz rá.Nekem,mióta gyógyszert szedek,nem volt zsibbadásom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!