Szerintetek el van törve a kezem?
Figyelt kérdés
Jégkorcsolyáztam és elakasztottak..Ráestem a kezemre /csuklómra . Kicsit kék,kiáll belle egy csont,meg alig tudom mozgatni. Anyu szerint csak nagyon eros utés.Szerintetek?2012. dec. 2. 16:02
1/2 anonim válasza:
Ha kiáll belőle egy csont, ami eddig nem, akkor vagy eltört vagy kificamodott. Meg kellene röntgeneztetni a biztonság kedvéért. Baleseti sebészetre kell vele először is menni.
2/2 anonim válasza:
Ha kiáll belőle egy csont, akkor egyértelmű.
Mikor nekem tört el a kezem, akkor mégcsak elszíneződve sem volt, semmi nem látszott rajta. Fájt, de nem olyan őrült módon. Így aztán álmaimban nem gondoltam volna hogy törés.
És mégis az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!