Bevált anyagcseregyorsító élelmiszert, vagy módszert tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Nagyon lassú az anyagcserém, hetente egyszer van székletem, azzal is küszködök, és az eredmény olyan mint a nyúlbogyó. Lehet vicces, de én ez miatt aggódom, mert szerintem ez nincs rendben. 16 éves vagyok, nem nagyon tudok odafigyelni az étkezésre. 5kor kelek, reggelizem, ami a kezemközé kerül, suliba utazom, ott rendesen ebédelek, és este szintén valamit eszem, ami van. Az ivással szerintem nincs gondom, sokat iszom, általában egyszerre 0,5 litert. Nem tudnátok ajánlani valami hatásos módszert, amivel feltudnám gyorsítani az anyagcserémet? vagy esetleg rámférne egy tisztitókúra?(ha gen légyszíves tippet is írjatok)2012. dec. 1. 17:27
1/4 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy mennyit mozogsz naponta, rendszeresen? Oké, hogy még van tesid, de azon kívül?
Fontos, hogy reggelizz, olyankor van tele az epehólyag, ha eszel kiürül, ha nem eszel rendszeresen reggelit az epe pangani fog, és később így lesznek majd epeköveid.
Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, reggel próbálkozhatsz szilvalével. Ha ezek sem segítenek 1-2 lenmagot vagy egyiptomi útifűmagot bevehetsz 1 nagy pohár vízzel és biztos lesz a hatás.
2/4 A kérdező kommentje:
A mozgás az annyi, hogy utazom iskolába, az naponta 1 óra séta(elég kevés) és hetente 2x járok 1-1,5 órát úszni. Köszönöm, a tippeket.
2012. dec. 1. 17:47
3/4 A kérdező kommentje:
Még esetleg valami más otlet?
2012. dec. 3. 23:25
4/4 anonim válasza:
Romlott tej, baromira meggyorsítja. :-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!