Mennyi egy 15 éves gyereknek az ideális pulzusa?
Figyelt kérdés
Nekem már egy jó ideje 110-130 között van a pulzusom,de volt,h 130 fölé is ment.Úgy tudom,hogy a 80-90nél magasabb pulzus az nem természetes.Kb. egy hónapja indultam fürdeni,és a fürdőkád előtt összecsuklottam,mondta mamám,hogy elfehéredtem,még a szám is fehér volt.A magas pulzustól lehet?Forduljak vele orvoshoz?Félek,hogy valami.komoly bajom van :(2012. nov. 30. 21:36
1/6 anonim válasza:
Hát sztem az lehet a baj, hogy ingadozik a vérnyomásod...ájulás akkor következik be ha leesik a vérnyomás. Szerintem menj dokihoz!
2/6 anonim válasza:
Előző vagyok...nem hiszem hogy komoly baj, majd az orvos megmondja, szerintem csak kapsz majd valami gyógyszert a vérnyomásodra.
3/6 anonim válasza:
Ha alacsony a vérnyomás akkor szaporább a pulzus.
De ezt vizsgálatokkal kell igazolni, hogy csak ez van a háttérben.
Igen fordulj vele orvoshoz.
4/6 A kérdező kommentje:
A vérnyomásom normális,teljesen renben van,csak a pulzusom a magas.Amint tudok elmegyek orvoshoz,mert félek,hogy valami van,Olvastam,hogy lehet szívritmuszavar.
2012. nov. 30. 21:55
5/6 anonim válasza:
3-as vagyok : energia italt fogyasztasz esetleg?
6/6 A kérdező kommentje:
Nem iszom energiaitalt,sem kávét,kólát dem iszok sűrűn,nagyon ritka:
2012. dec. 2. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!